Hotel St. George Lycabettus

Verschillende reismogelijkheden

Prachtig 5-sterren hotel met vele voorzieningen en mooie ligging. Meer reisinformatie

vanaf € 56 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Heerlijk dakterras
 • Wellness (tegen betaling)
 • Goede locatie
 • Hoge klantwaardering
 • Luxe

Hotel St. George Lycabettus

Prachtig 5-sterren hotel met vele voorzieningen en mooie ligging.

Ligging
Aan de voet van de Lycabettus-heuvel, in de residentiële en elegante wijk Kolonaki. In deze wijk vindt u de meest exclusieve winkels en tevens vele designwinkels. In de omgeving zijn volop restaurantjes en terrasjes te vinden. Op ca. 15 minuten wandelen van het Syntagma-plein en Plaka.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Gratis wifi
- Bagageruimte
- Bar
- Restaurants "Frame" en "Le Grand Balcon" met mooi uitzicht op de Acropolis en de Lycabettus heuvel
- Dakterras met zwembad en poolbar
- Sensea spa en wellness centrum (tegen betaling)

Inbegrepen
- Wifi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 4,00 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Parkeergelegenheid, ca. € 22 per dag (op basis van beschikbaarheid, betaling ter plaatse)
- Ontbijt, je kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens jouw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

 

Athene in het kort

Deze stad heeft enorm veel te bieden op het gebied van cultuur, gezelligheid en gastvrijheid. Overblijfselen uit de Griekse oudheid zijn onder andere de beroemde Acropolis met het Parthenon, gewijd aan de stadsgodin Athena. Athene biedt vele musea waarvan het Nationaal Archeologisch museum één der bekendste ter wereld is. De Plaka is de stadskern van het oude, antieke Athene dat dateert uit de tijd van de Turkse overheersing. Enkele Byzantijnse kerkjes herinneren nog aan deze tijd. Terrasjes en eethuisjes zijn in voldoende mate aanwezig, zodat u zich tegoed kunt doen aan bijvoorbeeld een overheerlijk ijskoud glaasje Ouzo.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.