Hotel Athens Center Square

Verschillende reismogelijkheden

Eenvoudig hotel gelegen in de centrale en gezellige wijk Plaka. Vanaf het dakterras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Akropolis. Meer reisinformatie

vanaf € 33 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Prachtig uitzicht
  • Gratis wifi
  • Prima service
  • Midden in het centrum
  • Uitstekend ontbijt

Hotel Athens Center Square

Eenvoudig hotel gelegen in de centrale en gezellige wijk Plaka. Vanaf het dakterras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Akropolis.

Ligging
Het hotel is gunstig centraal gelegen op ca. 5 minuten van de bekende pleinen van Plaka en Monastiraki. Tevens vind u hier het metrostation.

Faciliteiten
Receptie, bar, lift, dakterras (met uitzicht op de Akropolis), airconditioning, gratis Wifi in het gehele hotel en massage (tegen betaling).

Kamers(54)
De comfortabele en compacte kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet en douche, telefoon, tv, airconditioning, koelkast, gratis Wifi.

Bijzonderheden
Parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie, tegen betaling.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 1,50 per persoon per nacht
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

 

Athene in het kort

Deze stad heeft enorm veel te bieden op het gebied van cultuur, gezelligheid en gastvrijheid. Overblijfselen uit de Griekse oudheid zijn onder andere de beroemde Acropolis met het Parthenon, gewijd aan de stadsgodin Athena. Athene biedt vele musea waarvan het Nationaal Archeologisch museum één der bekendste ter wereld is. De Plaka is de stadskern van het oude, antieke Athene dat dateert uit de tijd van de Turkse overheersing. Enkele Byzantijnse kerkjes herinneren nog aan deze tijd. Terrasjes en eethuisjes zijn in voldoende mate aanwezig, zodat u zich tegoed kunt doen aan bijvoorbeeld een overheerlijk ijskoud glaasje Ouzo.