Hotel Augustus

Verschillende reismogelijkheden

Kindvriendelijk hotel met kinderkorting t/m maar liefst 16 jaar. Meer reisinformatie

vanaf € 211 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Augustus

Kindvriendelijk hotel direct aan het strand.

Ligging
Direct aan het strand, op de grens van Salou en Cambrils. Het centrum van Salou ligt op iets meer dan 1 kilometer.

Afstand vanaf Utrecht: 1635 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, internetfaciliteiten, zwembad met apart kinderbad, zonneterras met ligstoelen en parasols, poolbar, tv-ruimte, biljart, regelmatig animatie (van medio mei t/m medio september) en parkeerplaats (ca. € 12 p.d.). Gratis wifi in de openbare ruimten beschikbaar.

Kamer (max. 3 volw. of 2 volw. en 2 kind.)
Met telefoon, tv, huurkluisje en airconditioning (medio mei t/m medio september). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Balkon met zitje. Naar keuze met zwembadzicht.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Huisdieren niet toegestaan.

Buspendelgasten
U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 0,50 p.p.p.d.)

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een transfer per shuttleservice bijboeken.

Cambrils

Cambrils ligt aan de Golf van Sant Jordi, temidden van lange zandstranden en geflankeerd door de bergen. De oude dorpskern werd in de twaalfde eeuw gebouwd en het culturele leven speelt zich nog altijd tussen de bogen en de nauwe straatjes af. Visserij, landbouw en toerisme behoren tot de traditionele activiteiten van Cambrils. De traditionele vissersvloot deelt de haven met de moderne jachten. Wat u zeker niet mag missen in Cambrils is de binnenkomst van de vissersvloot. Iedere werkdag loopt rond ca. 16.30 uur deze vloot binnen en om ca. 17.00 uur is de visafslag.

In Cambrils is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

In de periode 15/4 t/m 31/10 is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra aanwezig. Bij aankomst in de accommodatie ontvangt u een welkomstenvelop met meer (contact)informatie over bezoektijden en het boeken van excursies. Uiteraard is ook ons kantoor  te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vroegboekkorting

Er zijn diverse vroegboekkortingen voor dit hotel geldig! De juiste vroegboekkorting die voor u geldig is, is reeds in de eindprijs verwerkt.