Prestige Hotel Victoria en Spa Elit

Verschillende reismogelijkheden

Mooi en modern hotel direct aan de boulevard en het strand. Meer reisinformatie

vanaf € 120 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Aan het strand
 • Gratis wifi
 • Met zwembad
 • Wellness

Prestige Hotel Victoria en Spa Elit

Mooi en modern hotel direct aan de boulevard.

Ligging
Direct aan de boulevard van Santa Margarita, op ca. 3 km van het centrum van Rosas. Strand op ca. 25 m. De historische ciutadella ligt op ca. 2,5 km. Diverse bars en restaurants in de directe omgeving.

Afstand vanaf Utrecht: 1395 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar/cafetaria, restaurant, kinderspeelplaats, zwembad met ligstoelen, apart kinderbad, tv-ruimte, parkeerplaatsen rondom het hotel. In het hoogseizoen regelmatig animatie voor jong en oud. Gratis basis Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar. Spa-faciliteiten: Sauna, Hammam, pediluvium en fitness (gratis). Tegen betaling Schotse douche, massage en diverse schoonheidsbehandelingen. Binnenzwembad (relaxbad, kinderen slechts 2 uur toegelaten onder begeleiding van volwassene).

Kamers
Moderne kamers met telefoon, tv, airconditioning, kluisje (ca. € 3 p.d.) en koelkastje (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon met zijzeezicht. Naar keuze kamers met frontaal zeezicht. De kamers zijn ca. 20 m² groot.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm (in hoogseizoen themabuffeten). Kinderbed (ca. € 6 p.d.,naar beschikbaarheid). Huisdieren niet toegestaan.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 0,50 p.p.p.d.).

Rosas

Eén van de grootste vissershavens van de Costa Brava. Het is vernoemd naar de Grieken uit Rhodos, die zich hier als eersten in dit mooie gebied hebben gevestigd. De zonsondergangen zijn hier het mooist vanwege de ligging van Rosas op het westen. Dat levert de fraaiste kleuren op en deze overgieten de bergen landinwaarts. In het noorden is de kuststreek beschut door het gebergte van Cabo de Creus, wat een opvolging van kleine rustige inhammen met schoon en helder water tussen de steile uitdagende klippen vertoont. In het zuiden van de stad begint de prachtige baai die sinds de oudheid altijd een voortreffelijke natuurlijke haven is geweest. Aan deze baai bevindt zich de bekende wijk van Santa Margarita; een stedenbouwkundig geheel met kanalen die het mogelijk maken dat de boten tot de woningen kunnen komen. In de baai van Rosas kunt u alle soorten watersporten beoefenen. De zee is vlak en glanzend, de winden zijn geschikt om te zeilen en te surfen, de bodem van de zee is rijk aan flora en fauna voor diepzeeduikers; al deze elementen vormen het paradijs voor de liefhebber van de zee. Rosas is een echte gezins- en seniorenbestemming.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.