The 15th Boutique Hotel

Verschillende reismogelijkheden

Voormalig Mundial Club hotel in het centrum van Lloret. Het hotel is in de winter van 2017/2018 volledig gerenoveerd. Meer reisinformatie

vanaf € 84 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Ambiance
 • Comfortabele kamers
 • Met zwembad
 • Midden in het centrum

The 15th Boutique Hotel

Voormalig Mundial Club hotel in het centrum van Lloret. Het hotel is in de winter van 2017/2018 volledig gerenoveerd.

Ligging
Centrum op ca. 200 m, strand ca. 400 m. Diverse bars, restaurants en uitgaangsgelegenheden op loopafstand.

Afstand vanaf Utrecht: 1450 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, tv-kamer, klein zwembad en zonneterras met ligstoelen. Tijdens het hoogseizoen regelmatig animatie. Gratis Wifi in de receptie beschikbaar. Tegen betaling: biljart.

Kamers
Nette kamers met telefoon, tv, kluisje (ca. € 3 p.d.) en verwarming. Badkamer met bad, douche en toilet. Balkon met zitje. De Superior kamer is luxer ingericht dan de Standaard kamer.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderbedje (ca. € 5 p.d., naar beschikbaarheid). Jongeren onder de 18 jaar, reizend zonder ouders/voogd dienen een officiele ouderverklaring te overleggen, met een kopie van de paspoorten van de ouders/voogd. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de boeking geweigerd worden door het hotel.

Buspendelgasten
U wordt gebracht en opgehaald bij Bar Toro (ca. 100 m).

Reviews

Algemene beoordeling

9,4  /  10
1 reviews
 • Faciliteiten 10,0
 • Locatie 10,0
 • Personeel & Service 10,0
 • Prijs-kwaliteitverhouding 7,0
 • Zwembad/strand 10,0

Nieuwste reviews

9,4  /  10
Mevr. Dietz  |  3 mei 2019
 • Faciliteiten 10
 • Locatie 10
 • Personeel & Service 10
 • Prijs-kwaliteitverhouding 7
 • Zwembad/strand 10

Reviews

Algemene beoordeling

9,4  /  10
1 reviews
 • Faciliteiten 10,0
 • Locatie 10,0
 • Personeel & Service 10,0
 • Prijs-kwaliteitverhouding 7,0
 • Zwembad/strand 10,0

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 0,50 p.p.p.d.).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken.

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende vakantieplaatsen aan deze kust. U vindt er hoge palmen langs de ruime wandelpromenades en vooral niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. Winkelen is een genot in een van de talloze winkeltjes aan de Calle de la Ville en in de zijstraatjes. Dorstige kelen vinden verfrissing in de cafeetjes, kroegjes en discotheken die door het gehele centrum verspreid liggen, met name aan de "Riera", de hoofdstraat van Lloret de Mar. Voor de versterking van de inwendige mens zijn er tientallen snackbars, restaurants en eethuisjes in Lloret de Mar. Van de lokale Catalaanse keuken tot internationaal en zelfs een echte Hollandse patatzaak. Rijk geschakeerd is hun menu-aanbod en zo ook het prijsniveau.

In Lloret de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

 

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Als gevolg van COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten het aantal werkuren van onze hostess ter plaatse te verminderen. U kunt onze hostess in noodgevallen in de periode van 22 juni t/m 22 september op maandag t/m zaterdag van 10.00 -14.00 uur bereiken. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de welkomstenvelop die u bij aankomst in uw accommodatie zult ontvangen.

 

Buiten deze uren kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons kantoor dat 24/7 bereikbaar is.

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, op campings kunt u ons kantoor in Nederland contacteren.