Hotel Santa Ana

Verschillende reismogelijkheden

Kleinschalig familiehotel / pension met een gunstige ligging ten opzichte van diverse restaurantjes. Meer reisinformatie

vanaf € 32 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Prijstip

Hotel Santa Ana

Kleinschalig hotel met een gunstige ligging ten opzichte van diverse restaurantjes.

Ligging
In het centrum van Lloret de Mar op ca. 400 m van het strand.

Afstand vanaf Utrecht: 1450 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, ontbijtruimte tv-ruimte, dakterras. Gratis Wifi in de receptie beschikbaar. Tegen betaling: biljart.

Kamers
Eenvoudig maar netjes met badkamer met bad/douche en toilet. De meeste kamers hebben balkon.

Bijzonderheden
Eenvoudig ontbijt. Kinderbed niet mogelijk. Huisdieren niet toegestaan.

Buspendelgasten
U wordt gebracht en gehaald bij discotheek Hollywood. Aansluitend vervoer naar uw accommodatie (ca. 150 m) op eigen gelegenheid.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 0,50 p.p.p.d), Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: Kluisje (ca. € 17 p.w. en € 6 waarborg). Publieke parkeergarage (ca. € 12 p.d.).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer ligt op ca. 400 m.

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende vakantieplaatsen aan deze kust. U vindt er hoge palmen langs de ruime wandelpromenades en vooral niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. Winkelen is een genot in een van de talloze winkeltjes aan de Calle de la Ville en in de zijstraatjes. Dorstige kelen vinden verfrissing in de cafeetjes, kroegjes en discotheken die door het gehele centrum verspreid liggen, met name aan de "Riera", de hoofdstraat van Lloret de Mar. Voor de versterking van de inwendige mens zijn er tientallen snackbars, restaurants en eethuisjes in Lloret de Mar. Van de lokale Catalaanse keuken tot internationaal en zelfs een echte Hollandse patatzaak. Rijk geschakeerd is hun menu-aanbod en zo ook het prijsniveau.

In Lloret de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

 

In de periode 15/4 t/m 31/10 is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra aanwezig. Bij aankomst in de accommodatie ontvangt u een welkomstenvelop met meer (contact)informatie over bezoektijden en het boeken van excursies. Uiteraard is ook ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, op campings kunt u ons kantoor in Nederland contacteren.