Hotel Evenia Olympic Park

Verschillende reismogelijkheden

Goed hotel dat deel uit maakt van het leuke Olympic Resort. Meer reisinformatie

vanaf € 263 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Animatie
 • Familievriendelijk
 • Halfpension
 • All Inclusive
 • Prijstip

Hotel Evenia Olympic Park

Goed hotel dat deel uit maakt van het leuke Olympic Resort.

Ligging
Centrum op ca. 800 m, strand ca. 1 km.

Afstand vanaf Utrecht: 1450 km.

Faciliteiten
Het hotel maakt deel uit van het Olympic Resort ****. Olympic Resort bestaat uit de hotels Olympic Park, Olympic Garden, Olympic Suites, Evenia Olympic Palace en verder het Olympic Sport Club Fitness Center, Olympic Spa, 2 tennisbanen, diverse zwembaden, discotheek, salonbar en snackbar. Hotel Olympic Palace beschikt over een eigen receptie en restaurant met buffet en showcooking. Aqua Park voor kinderen met diverse glijbanen en waterspeeltoestellen (vereiste lengte minimaal 110 cm), geopend van 1/5 tot 30/9. Miniclub van mei t/m september. Airconditioning in het gehele hotel. Tegen betaling: Wifi in het gehele hotel beschikbaar (ca. € 20 p.w.), spa met diverse behandelingen, fitness, sauna, whirlpool, en binnenzwembaden (ca. € 8,50 voor 2 uur entree) squash en parkeergarage.

Kamers
Nette kamers met telefoon, tv, kluisje (ca. € 5 p.d. of € 20 p.w.) en airconditioning. Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon met zitje. De kamers zijn ca. 18 m² groot.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Let op: voor een aantal van de verwarmde zwembaden (die behoren tot de Spa en het verwarmde sportbad) dient u afzonderlijk te betalen. Kinderbedje gratis, m.u.v. periode 1/7 t/m 31/8: ca. € 4 p.n.

Buspendelgasten
Buspassagiers worden bij het resort gebracht en opgehaald, op ca. 50 m van de receptie.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 1 p.p.p.d.). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: Kinderbed in de periode 1/7-31/8 ca. € 4 p.d., overige periode gratis).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer is bij het hotel.

All inclusive

Hierbij is inbegrepen: 

* Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

* Water, bier, wijn en frisdranken bij de maaltijden.

* Diverse lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24.00 uur (m.u.v. de discotheek).

* Water, frisdrank, vruchtensap en ijsjes voor kinderen.

* Diverse snacks in de Hot Bar van 10:00 tot 17:00 uur (van 1/5-30/9).

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende vakantieplaatsen aan deze kust. U vindt er hoge palmen langs de ruime wandelpromenades en vooral niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. Winkelen is een genot in een van de talloze winkeltjes aan de Calle de la Ville en in de zijstraatjes. Dorstige kelen vinden verfrissing in de cafeetjes, kroegjes en discotheken die door het gehele centrum verspreid liggen, met name aan de "Riera", de hoofdstraat van Lloret de Mar. Voor de versterking van de inwendige mens zijn er tientallen snackbars, restaurants en eethuisjes in Lloret de Mar. Van de lokale Catalaanse keuken tot internationaal en zelfs een echte Hollandse patatzaak. Rijk geschakeerd is hun menu-aanbod en zo ook het prijsniveau.

In Lloret de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

 

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Als gevolg van COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten het aantal werkuren van onze hostess ter plaatse te verminderen. U kunt onze hostess in noodgevallen in de periode van 22 juni t/m 22 september op maandag t/m zaterdag van 10.00 -14.00 uur bereiken. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de welkomstenvelop die u bij aankomst in uw accommodatie zult ontvangen.

 

Buiten deze uren kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons kantoor dat 24/7 bereikbaar is.

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, op campings kunt u ons kantoor in Nederland contacteren.