Hotel Evenia Olympic Park

Verschillende reismogelijkheden

Goed hotel dat deel uit maakt van het leuke Olympic Resort. Meer reisinformatie

vanaf € 290 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Animatie
  • Familievriendelijk
  • Halfpension
  • All Inclusive
  • Prijstip

Hotel Evenia Olympic Park

Goed hotel dat deel uit maakt van het leuke Olympic Resort.

Ligging
Centrum op ca. 800 m, strand ca. 1 km.

Afstand vanaf Utrecht: 1450 km.

Faciliteiten
Het hotel maakt deel uit van het Olympic Resort ****. Olympic Resort bestaat uit de hotels Olympic Park, Olympic Garden, Olympic Suites, Evenia Olympic Palace en verder het Olympic Sport Club Fitness Center, Olympic Spa, 2 tennisbanen, diverse zwembaden, discotheek, salonbar en snackbar. Hotel Olympic Palace beschikt over een eigen receptie en restaurant met buffet en showcooking. Aqua Park voor kinderen met diverse glijbanen en waterspeeltoestellen (vereiste lengte minimaal 110 cm), geopend van 1/5 tot 30/9. Miniclub van mei t/m september. Airconditioning in het gehele hotel. Tegen betaling: Wifi in het gehele hotel beschikbaar (ca. € 20 p.w.), spa met diverse behandelingen, fitness, sauna, whirlpool, en binnenzwembaden (ca. € 8,50 voor 2 uur entree) squash en parkeergarage.

Kamers
Nette kamers met telefoon, tv, kluisje (ca. € 5 p.d. of € 20 p.w.) en airconditioning. Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon met zitje. De kamers zijn ca. 18 m² groot.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Let op: voor een aantal van de verwarmde zwembaden (die behoren tot de Spa en het verwarmde sportbad) dient u afzonderlijk te betalen. Kinderbedje gratis, m.u.v. periode 1/7 t/m 31/8: ca. € 4 p.n.

Buspendelgasten
Buspassagiers worden bij het resort gebracht en opgehaald, op ca. 50 m van de receptie.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 1 p.p.p.d.). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: Kinderbed in de periode 1/7-31/8 ca. € 4 p.d., overige periode gratis).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer is bij het hotel.

All inclusive

Hierbij is inbegrepen: 

* Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

* Water, bier, wijn en frisdranken bij de maaltijden.

* Diverse lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24.00 uur (m.u.v. de discotheek).

* Water, frisdrank, vruchtensap en ijsjes voor kinderen.

* Diverse snacks in de Hot Bar van 10:00 tot 17:00 uur (van 1/5-30/9).

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende vakantieplaatsen aan deze kust. U vindt er hoge palmen langs de ruime wandelpromenades en vooral niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. Winkelen is een genot in een van de talloze winkeltjes aan de Calle de la Ville en in de zijstraatjes. Dorstige kelen vinden verfrissing in de cafeetjes, kroegjes en discotheken die door het gehele centrum verspreid liggen, met name aan de "Riera", de hoofdstraat van Lloret de Mar. Voor de versterking van de inwendige mens zijn er tientallen snackbars, restaurants en eethuisjes in Lloret de Mar. Van de lokale Catalaanse keuken tot internationaal en zelfs een echte Hollandse patatzaak. Rijk geschakeerd is hun menu-aanbod en zo ook het prijsniveau.

In Lloret de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

 

In de periode 15/4 t/m 31/10 is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra aanwezig. Bij aankomst in de accommodatie ontvangt u een welkomstenvelop met meer (contact)informatie over bezoektijden en het boeken van excursies. Uiteraard is ook ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, op campings kunt u ons kantoor in Nederland contacteren.