Hotel Blue Sea Montevista - Hawai

Verschillende reismogelijkheden

Deze twee 3-sterrenhotels bieden u een fijne budgetvakantie net buiten het centrum van Lloret de Mar. Meer reisinformatie

vanaf € 74 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Speciaal voor jongeren
  • Met zwembad
  • Prijstip

Hotel Blue Sea Montevista - Hawai

Twee prima hotels net buiten het centrum gelegen, voor een fijne budgetvakantie. Ter plaatse verneemt u in welk gebouw u verblijft.

Ligging
Bestaande uit 2 gebouwen op 100 m afstand van elkaar: Montevista en Hawaii. Centrum op ca. 1 km, strand ca. 500 m, openbaar vervoer ca. 150 m.

Afstand vanaf Utrecht: 1450 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, bar, restaurant, zwembad met ligstoelen, speeltuin, animatieprogramma, spelletjeruimte, biljart, fitness.

Kamers
Met telefoon, tv, kluisje en airconditioning. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Balkon. De kamers zijn ca. 17 m² groot.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Huisdieren niet toegestaan. Jongeren onder de 18 jaar, reizend zonder ouders/voogd dienen ter plaatse een akkoordverklaring + contactgegevens van de ouders/voogd te overleggen.

Buspendelgasten
U wordt gebracht en opgehaald bij hotel Selvamar, op ca. 200 m.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting, ca. € 0,50 p.p.p.n.

Transfer informatie
Transfer niet inbegrepen, in de volgende stap kunt u een shuttlebus transfer of privétransfer toevoegen.

All inclusive

Hierbij is inbegrepen:

- Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

- Water, huiswijn, bier en frisdrank bij de maaltijden.

- Snacks van 10.00 tot 18.00 uur

- Nationale (alcoholische) dranken, water, huiswijn, sangria, bier en frisdrank (m.u.v. de discopub) van 10.00 tot 23.00 uur.

 

Lloret de Mar

Lloret de Mar is één van de meest bekende vakantieplaatsen aan deze kust. U vindt er hoge palmen langs de ruime wandelpromenades en vooral niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. Winkelen is een genot in een van de talloze winkeltjes aan de Calle de la Ville en in de zijstraatjes. Dorstige kelen vinden verfrissing in de cafeetjes, kroegjes en discotheken die door het gehele centrum verspreid liggen, met name aan de "Riera", de hoofdstraat van Lloret de Mar. Voor de versterking van de inwendige mens zijn er tientallen snackbars, restaurants en eethuisjes in Lloret de Mar. Van de lokale Catalaanse keuken tot internationaal en zelfs een echte Hollandse patatzaak. Rijk geschakeerd is hun menu-aanbod en zo ook het prijsniveau.

In Lloret de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

 

In de periode 15/4 t/m 31/10 is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra aanwezig. Bij aankomst in de accommodatie ontvangt u een welkomstenvelop met meer (contact)informatie over bezoektijden en het boeken van excursies. Uiteraard is ook ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, op campings kunt u ons kantoor in Nederland contacteren.