Dormio Resort Costa Blanca Beach en Spa

Verschillende reismogelijkheden

In 2020 gerenoveerd resort, ideaal gelegen aan het Playa Lamuza zandstrand, met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Meer reisinformatie

vanaf € 97 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Aan het strand
 • Luxe
 • Prachtig uitzicht
 • Met zwembad

Dormio Resort Costa Blanca Beach en Spa

In 2020 gerenoveerd resort, ideaal helegen aan het Playa Lamuza zandstrand, met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee.

Ligging
Op ca. 15 km van El Campello, 20 km Benidorm en ca. 25 km van Allicante. Direct aan het strand. Openbaar vervoer op ca. 50 m.

Afstand vanaf Utrecht: 2000 km.

Faciliteiten
Receptie, liften, restaurant, zwembad met apart kinderbad, snackbar en zonneterras, miniclub (in div. vakanties), speeltuin, multifunctioneel sportveld, kleine supermarkt/bakker, Spa met sauna, jacuzzi, Turks stoombad, beautysalon, diverse massages en fitness. Gratis Wifi in de gehele accommodatie beschikbaar, parkeerplaats.

Appartementen

2-kamerappartement Caleta Deluxe (max. 4 pers., 45 m²)
Woonkamer met zithoek met 2-persoonsslaapbank, eethoek en airconditioning. Keuken met 2 kookplaten, koelkast, magnetron, oven, vaatswaaser en wasmachine. 2-Persoonsslaapkamer. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zitje, deels met zeezicht.

2-kamerappartement Almadraba Superior (max 4 pers., 50 m²)
Als het type Caleta Deluxe, echteriets ruimer en met een panoramisch terras.

3-kamerappartement Amerador Deluxe (max. 6 pers., ca. 55 m²)
Woonkamer met zithoek met 2-persoonsslaapbank, eethoek en airconditioning. Keuken met 2 kookplaten, koelkast, magnetron, oven, vaatswaaser en wasmachine. Twee 2-persoonsslaapkamers. Badkamer met douche en toilet. Terras met zitje en terras panoramisch uitzicht.

3-kamerappartement Fuma Exclusive (max. 6 pers., ca. 55 m²)
Als het 3-kamerappartement Amerador Deluxe, echter met een extra ruim panoramisch terras.

3-kamerappartement Varadero Penthouse (max. 6 pers., ca. 55 m²)
Als het 3-kamerappartement Amerador Deluxe, echter gelegen op de hoogste verdieping van het resort, badkamer met bad en met een extra ruim panoramisch terras met solarium. Totaal ca. 175 m² aan terras.

3-kamerappartement Mascarat Deluxe (max. 6 pers., ca. 70 m²)
Als het 3-kamerappartement Amerador Deluxe, echter met een extra badkamer en terras met zeezicht.

Inbegrepen
Toeristenbelasting. Schoonmaak en wissel bed- en badlinnen (2x p.w.).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer bijboeken.

Campello

Campello ligt tussen Alicante (ca. 13 km) en Benidorm (ca. 26 km) in. Dit kleine, rustige plaatsje heeft een prachtig zandstrand. De 16-eeuwse uitkijktoren en de archeologische overblijfselen rond de haven geven El Campello een unieke sfeer. In de avond kunt u terecht voor een hapje en een drankje in de restaurantjes en barretjes aan de boulevard van het plaatsje. En zoekt u iets meer de drukte, dan is Benidorm natuurlijk nabij!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Op deze bestemming is geen de Jong Intra Vakanties reisleiding aanwezig. Uiteraard is ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.