Hotel Reymar

Verschillende reismogelijkheden

Levendig, eenvoudig hotel met een prima ligging en een aantrekkelijke prijs. Meer reisinformatie

vanaf € 80 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Animatie
  • Met zwembad
  • Prijstip

Hotel Reymar

Levendig, eenvoudig hotel met een prima ligging en een aantrekkelijke prijs.

Ligging
Op de grens van Malgrat de Mar en Santa Susana, met diverse bars, toeristenwinkels en restaurants op loopafstand. Centrum Malgrat de Mar op ca. 1,2 km. Het strand ligt op ca. 100 m (via voetgangerstunnel onder het spoor).

Afstand vanaf Utrecht: 1470 km.

Faciliteiten
Receptie, liften, bar, restaurant, terras, tuin, zwembad, kinderbad, ligstoelen, spelletjesruimte, geregeld avondanimatie, miniclub, parkeerplaats (beperkt aantal plaatsen). Gratis wifi in de bar beschikbaar.

Kamers
Met telefoon, tv, airconditioning en huurkluisje (ca. € 20 per week + € 10 borg). Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon. De kamers zijn ca. 15 m².

Bijzonderheden
Huisdieren zijn niet toegestaan. Eenvoudige maaltijden in buffetvorm.

Buspendelgasten
U wordt gebracht en opgehaald bij hotel Alhambra, op ca. 250 m

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 1 p.p.p.n.). Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: Kluisje (ca. € 20 p.w. + € 10 borg).

Transfer informatie
Transfer niet inbegrepen. In de volgende stap kunt u een transfer aan uw boeking toevoegen.

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is een gezellige kustplaats met een groot en schoon korrelzandstrand met groene pijnboombossen die tot aan een kalme, diepblauwe, tot een duik uitnodigende zee doorlopen. Een schitterende boulevard verbindt de oude dorpskern van Malgrat de Mar met de hotel-, winkel- en campingzone Santa Susanna vlak aan het strand. Beide plaatsen zijn geliefd bij de Nederlanders en u vindt er dan ook een aantal Nederlandse horeca-gelegenheden tussen de vele restaurantjes en barretjes. Er is in Malgrat de Mar een treinstation met goede verbindingen met Barcelona.

In Malgrat de Mar is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!

In de periode 15/4 t/m 31/10 is in Malgrat de Mar ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra aanwezig. Bij aankomst in de accommodatie ontvangt u een welkomstenvelop met meer (contact)informatie over bezoektijden en het boeken van excursies. Uiteraard is ook ons kantoor  te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

 

N.B. Onze reisleiding bezoekt alleen hotels en appartementen, tijdens uw verblijf op een camping kunt u ons hoofdkantoor contacteren.