Hotel en appartementen Solimar

Verschillende reismogelijkheden

Op een steenworp afstand van het stand en boulevard, ligt dit 3-sterren hotel. Voor een fijne vakantie dichtbij het strand! Meer reisinformatie

vanaf € 180 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel en appartementen Solimar

Op een steenworp afstand van het stand en boulevard, ligt dit 3-sterren hotel. Voor een fijne vakantie dichtbij het strand!

Ligging
Strand en boulevard ca. 50 m. Diverse bars en restaurants in de nabije omgeving. Supermarkt ca. 100 m.

Afstand vanaf Utrecht: 1570 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, bar, snackbar, restaurant, animatie, gameroom, kinderspeelplaats, sauna en jacuzzi (tegen betaling), wasserij en strijkservice (tegen betaling) en parkeerplaats. Twee zwembaden met ligstoelen. Gratis wifi in de gehele accommodatie.

Appartementen

2-kamerappartement (max. 4 pers.)
Met telefoon, tv, kluisje, en airconditioning. Kitchenette met koelkast en keramische kookplaat. Badkamer met bad of douche en föhn. Woon/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. Aparte 2-persoonsslaapkamer. De appartementen hebben een balkon of terras met uitzicht op het zwembad of een balkon. In 2018 zijn de appartementen gerenoveerd.

Kamers
Met telefoon, tv, kluisje, kleine koelkast, en airconditioning. Badkamer met bad of douche en föhn. Kamers hebben een balkon of terras met zitje. In 2017 zijn de kamers gerenoveerd. Kamers zijn ca. 15 m² groot.

Bijzonderheden
Huisdieren zijn niet toegestaan. Bij aankomst ontvangt u een armband ter identificatie als gast van het hotel.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.