6-daagse treinrondreis Glacier Express

Treinreis

Per trein van meeroevers naar gletsjerdorpen en van stadscentra naar het hooggebergte. Het is écht genieten wanneer u met de Glacier Express reist. Meer reisinformatie

vanaf € 1065 per persoon

Routekaart

Routekaart

De aangegeven plaatsen op deze kaart zijn niet de locaties van uw accommodaties, maar geven slechts aan in welke plaatsen uw accommodaties zijn gelegen. De accommodaties kunnen namelijk per vertrekdatum anders zijn.
Klik op een punt van de route voor de dagbeschrijving.

  • Al jaren een topper
  • Inclusief ontbijt
  • Inclusief treinreis
  • Keuze uit accommodaties
  • Tip van onze expert

6-daagse treinrondreis Glacier Express

Van meeroevers naar gletsjerdorpen, van stadscentra naar het hooggebergte; vanuit de trein ziet u de glooiende heuvels, knusse dorpjes, grandioze bergpanorama's en indrukwekkende landschappen. Het is écht genieten wanneer u met de Glacier Express reist.

Excursies, U bezoekt oa
Glacier Express
Gornergratbahn

Dag 1: Nederland - Chur

Kerk Luzern

De reis begint met de ICE International hogesnelheidstrein 105. Hiermee reist u met uitzicht op glooiende heuvels, lieflijke wijnbergen en bergtoppen, naar Basel (overstappen) en Chur. U verblijft 2 nachten in Chur.

Dag 2: Chur

Trein in Chur

Vandaag heeft u de tijd om de middeleeuwse stad Chur te bewonderen, met zijn mooie oude kathedraal (12e eeuw) of om kennis op te doen in het 'Rhätische' kunst- en natuurmuseum. Ontdek vandaag de mooie wandelroutes door Chur.

Dag 3: Glacier Express Chur-Zermatt

Glacier Express

In een comfortabel rijtuig van de Glacier Express kunt u de pracht van de Zwitserse Alpenwereld op u laten inwerken. De avontuurlijke treinreis gaat over honderden bruggen, door vele tunnels en over de 2033 m hoge Oberalppas. U verblijft 3 nachten in Zermatt.

Dag 4 en 5: Zermatt, Gornergrat

Zermatt met Matterhorn

Heerlijke vrije dagen in Zermatt op een hoogte van 1620 m. U kunt op adem komen met een koel glas Fendant-wijn en raclette in één van de gezellige restaurants. In Zermatt kunt u een panorama met 38 bergtoppen boven de 4000 m bewonderen! De treinreis (tandradbaan) naar de Gornergrat (3089 m) biedt u onderweg een geweldig uitzicht op de Matterhorn.

Dag 6: Zermatt - Nederland

's Ochtends reist u via Brig (overstappen) naar Basel (overstappen). In de middag wordt uw reis vervolgd, de ICE International hogesnelheidstrein 104 brengt u weer comfortabel naar Nederland.

Inbegrepen
Treinretour 2e klasse naar Basel incl. zitplaatsreservering
Treinrondreis in Zwitserland 2e klasse o.b.v. een Swiss Transfer Ticket (3 transfers)
5 Overnachtingen volgens beschrijving o.b.v. logies/ontbijt
Lunch in de Glacier Express
Zitplaatsreservering Glacier Express
Treinretour naar Gornergrat

Niet inbegrepen
Overige maaltijden
Eventuele toeristenbelasting
Transfers van de treinstations naar de hotels en v.v.

Uw hotels
Voor deze individuele treinrondreis kunt u kiezen uit 3* of 4* accommodaties. Bij uw reisbescheiden ontvangt u van ons de hotelvouchers met daarop de naam en het adres van de voor u geboekte hotels. Het kan incidenteel voorkomen dat uw treinrondreis in omgekeerde volgorde wordt uitgevoerd. Indien dit van toepassing is, wordt u tijdig geïnformeerd.

Overnachtingen
2x Chur
3x Zermatt

Gratis foto Matterhorn

U ontvangt bij uw reisbescheiden een voucher voor een gratis foto in de Matterhorn photoshop (t.w.v. CHF 15).

Meer informatie klik hier