Hotel do Mar

Verschillende reismogelijkheden

Dit attractieve hotel is geweldig gelegen met prachtige uitzichten over de zee en het strand. Meer reisinformatie

vanaf € 29 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Prachtig uitzicht
 • Toplocatie
 • Gratis wifi

Hotel do Mar

Dit attractieve hotel is geweldig gelegen met prachtige uitzichten over de zee en het strand.

Ligging
Centrum op ca. 350 m, Lissabon op ca. 35 km, strand ca. 25 m (met een trap te bereiken), diverse bars en restaurant op ca. 350 m.

Afstand vanaf Utrecht: 2238 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, tv-ruimte, spelletjesruimte, zwembad met apart kinderbad, ligstoelen en parasols, binnenzwembad, parkeerplaats. Gratis Wifi in het gehele hotel beschikbaar. Tegen betaling: Sauna en diverse massages.

Kamers
Met telefoon, tv, kluisje, minibar, zithoek, verwarming en airconditioning. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje. M.u.v. de Promotiekamers hebben alle kamers zeezicht. De kamers zijn ca. 26 m² groot.
De Voordeel- en Promotie kamers zijn nagenoeg gelijk aan de Standaard kamer, maar goedkoper en beperkt beschikbaar.

Bijzonderheden
Maaltijden in buffetvorm. Indien u halfpension heeft geboekt en verblijft op 31/12, vervalt het diner en kunt u op 31/12 of 1/1 de lunch gebruiken.

Inbegrepen
Toeristenbelasting.

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een transfer per shuttleservice bijboeken.

Sesimbra

Sesimbra is een gezellige Portugese badplaats op ca. 35 km van Lissabon, gelegen in het dstrict Setubal. De oorspronkelijke naam van de badplaats was Cempsibriga, wat zoveel als burcht (Briga) of van de Keltische stam Sesim betekent. Door de natuurlijke haven, is Sesimbra een een belangrijke vissersplaats. Hedentendage is toerisme ook een belangrijke bron van inkomsten. Toeristen kunnen o.a. van het heerlijke strand genieten, duiken in de Guara rivier waar een gezonken schip op de bodem ligt of wandelen in het nabij gelegen natuurpark. En natuurlijk ligt de wereldstad Lissabon bijna om de hoek. Volop vertier dus!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Op deze bestemming is geen de Jong Intra Vakanties reisleiding aanwezig. Uiteraard is ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vroegboekkorting

Indien u boekt tot 45 dagen voor aankomst ontvangt u 10% korting op uw verblijf binnen de periode:

Geldig
1 jan. 2020t/m 30 dec. 2020