Hotel Vila Gale Ericeira

Verschillende reismogelijkheden

Een mooi en magnifiek gelegen hotel met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Meer reisinformatie

vanaf € 37 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Aan zee
 • Toplocatie
 • Met zwembad

Hotel Vila Gale Ericeira

Een mooi en magnifiek gelegen hotel met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Een ideaal hotel om heerlijk te ontspannen en van het Portugese leven te genieten!

Ligging
Aan zee op een rotsplateau, Baleia zandstrand ca. 450 m, centrum ca. 200 m.

Afstand vanaf Utrecht: 2230 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bars, restaurants, kluis bij receptie, zwembad met apart kinderbadje, ligstoelen en parasols, miniclub, speeltuin en parkeerplaats. Gratis Wifi in de openbare ruimtes. Tegen betaling: Spa, fitness.

Kamers
Kamers met telefoon, tv, minibar, kluisje (tegen betaling), airconditioning. Badkamer met bad, douche, toilet en föhn. Naar keuze met zeezicht (enkele met balkon te boeken). De kamers zijn ca. 16 m².

Bijzonderheden
Ontbijt en diner (indien geboekt) in buffetvorm. Kerst- en oudejaarsdiner verplicht.

Niet inbegrepen
Toeristenbelasting (ca. € 2 p.p.p.n. met een maximum van 14 euro p.p.)

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.U kunt een privétransfer bijboeken.

Ericeira

Een van de mooiste vissersplaatsjes van Portugal!

Het vissersplaatsje Ericeira ligt op zo'n 50 km ten noordoosten van Lissabon en ademt een typisch Portugese sfeer uit. Het heeft een pittoreske historische dorpskern vanwaaruit de vele smalle klinkerstraatjes leiden langs ouderwetse viswinkeltjes en terrassen. Op de vismarkt kun je tussen de sardientjes heel wat moeilijk te definiëren 'zeemonsters' tegenkomen; de vangst die die morgen in de haven is binnen gebracht.

Door de sterke branding is de plaats zeer geliefd bij surfers.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.