Appartementen Castelos Da Rocha

Verschillende reismogelijkheden

vanaf € 13 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Kindvriendelijk
 • Met zwembad

Appartementen Castelos Da Rocha

Gezellige appartementen nabij het strand van Praia da Rocha.

Ligging
Centrum ca. 2 km, strand ca. 150 m, supermarkt op ca. 400 m, diverse bars en restaurants in de nabije omgeving, openbaar vervoer ca. 200 m.

Afstand vanaf Utrecht: 2447 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lobby, bar, huurkluisje, zwembad met apart kinderbad, ligstoelen, tennisbaan, buiten speelplaats voor kinderen en parkeerplaats. Op het strand zijn ligstoelen met parasol beschikbaar tegen betaling. Gratis wifi in de openbare ruimten beschikbaar.

Appartementen

1-kamerappartement (max. 2 pers., ca. 35 m²)
Woon/slaapkamer met telefoon, tv, huurkluisje, zithoek en twee 1-persoonsbedden. Kitchenette met 2 of 4 kookplaten, koelkast, magnetron en koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met bad en/of douche en toilet. Balkon met zitje.

2-kamerappartement (max. 4 pers., ca. 46 m²)
Als het 1-kamerappartement, echter met een extra 2-persoonsslaapkamer.

3-kamerappartement (max. 6 pers., ca. 65 m²)
Als het 1-kamerappartement, echter met twee extra aparte slaapkamers.

Bijzonderheden
Het appartementen complex bestaat uit het hoofdgebouw en 3 naast gelegen gebouwen. Huisdieren zijn toegestaan tegen betaling, mits opgegeven bij boeking.

Inbegrepen
Toeristenbelasting. Schoonmaak (3x p.w.), wissel badlinnen (2x p.w.), wissel bedlinnen (1x p.w.).

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen, in de volgende stap kunt u een privé- of shuttletransfer toevoegen.

Praia da Rocha

Vlak naast de provinciestad Portimao ligt de badplaats Praia da Rocha (Praia is Portugees voor strand). En dat strand is met recht een trekpleister. Ter hoogte van het centrum is het strand uniek breed en fraai. Er worden zelfs wereldkampioenschappen Beach Volleybal en Beach Soccer gehouden. Verder west- en oostwaarts treft u de typisch rotskust van de Algarve met om de paar honderd meter prachtig ingebouwde strandjes. Uiteraard heeft Praia da Rocha winkels en terrasjes in overvloed.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.