Pension Ploner

Verschillende reismogelijkheden

Een comfortabel en geliefd pension met een centrale ligging in Nauders. Meer reisinformatie

vanaf € 188 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Inclusief Summer Card
  • Gratis wifi
  • Prijstip

Pension Ploner

Comfortabel en zeer geliefd pension met een centrale ligging in Nauders.

Bij ons inclusief!
Nauders Summer Card met vele extra's en voordelen.
5 dagen per week kinderactiviteitenprogramma via de VVV (in de zomervakantie).

Ligging
Midden in het gezellige centrum van Nauders. Het zusterhotel Alpen-Comfort-Hotel-Central ligt op ca. 3 minuten loopafstand.

Afstand vanaf Utrecht: 912 km.

Faciliteiten
U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Alpen-Comfort-Hotel-Central in Nauders. Geen lift aanwezig (3 etages). Parkeerplaats. Gratis wifi.

Kamers
Goed verzorgde 1/2/3-persoonskamers met telefoon en tv. Badkamer met douche en toilet. De 3e persoon in de 2/3-persoonskamer mag max. 17 jaar zijn.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet, middagbuffet en 4-gangenkeuzediner met saladebuffet in Hotel Central. Kinderbed aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering). Huisdieren niet toegestaan.

Buspendelgasten
U wordt gebracht en opgehaald bij Hotel Kristall op ca. 400 m. Transfer naar en van uw accommodatie is niet inbegrepen.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2,80 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar).

Nauders

Nauders is een zeer geliefde vakantiebestemming in de zomer. Het ligt op het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland, waardoor u tijdens uw verblijf ook met de buurlanden Zwitserland en Italië kunt kennismaken. Nauders ligt aan de eeuwenoude handelsstraat over de Reschenpas. De mooie natuur, de frisse berglucht en de talrijke goed aangegeven wandelwegen en bergpaden (meer dan 150 km) nodigen groot en klein uit tot wandelen en bergbeklimmen.

Ook de fietsers komen in Nauders niets te kort. Verder vindt u in Nauders een museum, Tiroler avonden (hoogseizoen), openluchtconcerten, paardenkoetstochten, kinderprogramma’s, dia-avonden, kabelbanen en een stoeltjesliften.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.