Pension Waldhof

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol hotel in het gezellige centrum van Gerlos. Meer reisinformatie

vanaf € 64 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Kleinschalig
 • Toplocatie
 • Gratis wifi
 • Midden in het centrum
 • Inclusief ontbijt

Pension Waldhof

Sfeervol hotel in het gezellige centrum van Gerlos.

Bij ons inclusief!
Welkomstdrankje.
Free Mountain Card met vele extra's en voordelen.

Ligging
Gelegen in het centrum van Gerlos, met diverse winkels, bars en restaurants in de directe omgeving.

Afstand vanaf Utrecht: 958 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, tv-ruimte, terras, tuin en parkeerplaats. Gratis wifi. Kleine wellness met sauna, whirlpool, stoombad en ontspanningsruimte.

Kamers

Nette 2/3/4-persoonskamers met tv, radio, kluisje en badjas te leen (gratis). Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon of terras. De eventuele 3e en/of 4e persoon slapen op een slaapbank. De kamergrootte is afhankelijke van de bezetting.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Kinderbed en -stoel aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering).

Buspendelgasten
U stapt uit bij Hotel Central aan de overkant van de weg (ca. 50 m). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 1,80 per persoon per nacht (vanaf 14 jaar). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren toegestaan ca. € 3 per nacht.

Gerlos

“Alles kan, niets moet” is het motto van vakantiedorado Gerlos. U vindt hier 200 km aan wandelwegen. In juli en augustus kan er gezwommen, gesurft en gezeild worden in de Durlassbodenspeicher. Bovendien is er in het hoogseizoen een kinderprogramma. Ook voor volwassenen wordt er regelmatig iets door de VVV georganiseerd, bijvoorbeeld Tiroleravonden en openluchtconcerten. In augustus vindt het dorpsfeest plaats en in september is Almabtrieb.

Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.