Pension Waldhof

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol hotel in het gezellige centrum van Gerlos. Meer reisinformatie

vanaf € 42 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
  • Kleinschalig
  • Midden in het centrum

Pension Waldhof

Sfeervol hotel in het gezellige centrum van Gerlos.

Bij ons inclusief!
- Welkomstdrankje
- Free Mountain Card met vele extra's en voordelen

Ligging
Gelegen in het centrum van Gerlos, met diverse winkels, bars en restaurants in de directe omgeving.

Afstand vanaf Utrecht: 958 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, tv-ruimte, terras, tuin en parkeerplaats. Gratis wifi. Kleine wellness met sauna, whirlpool, stoombad en ontspanningsruimte.

Kamers

Nette 2/3/4-persoonskamers met tv, radio, kluisje en badjas te leen (gratis). Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon of terras. De eventuele 3e en/of 4e persoon slapen op een slaapbank. De kamergrootte is afhankelijke van de bezetting.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet.

Buspendelgasten
U stapt uit bij Hotel Central aan de overkant van de weg (ca. 50 m). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Inbegrepen
- Kinderbed en -stoel aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering)

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
- Toeristenbelasting ca. € 1,80 per persoon per nacht (vanaf 14 jaar).


Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen:
- Huisdieren toegestaan ca. € 3 per nacht

Gerlos

“Alles kan, niets moet” is het motto van vakantiedorado Gerlos. U vindt hier 200 km aan wandelwegen. In juli en augustus kan er gezwommen, gesurft en gezeild worden in de Durlassbodenspeicher. Bovendien is er in het hoogseizoen een kinderprogramma. Ook voor volwassenen wordt er regelmatig iets door de VVV georganiseerd, bijvoorbeeld Tiroleravonden en openluchtconcerten. In augustus vindt het dorpsfeest plaats en in september is Almabtrieb.

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt inmiddels bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.