Pension Stockachhof

Verschillende reismogelijkheden

Prima pension dat gerund wordt door de vriendelijke familie Eberharter. Perfect als u de Oostenrijkse gezelligheid en sfeer verkiest boven luxe! Meer reisinformatie

vanaf € 84 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Aan de bosrand
  • Kleinschalig
  • Gratis wifi
  • Prijstip

Pension Stockachhof

Zeer gemoedelijk en kleinschalig pension van de vriendelijke familie Eberharter.

Ligging
Aan de rand van het centrum van Gerlos, aan de sterkhellende weg in het prachtige Alpenlandschap. Bushalte op ca. 100 m.

Afstand vanaf Utrecht: 958 km.

Faciliteiten
Gezelschaps- en ontbijtruimte met tegelkachel, parkeerplaats. Tuin met schommel en trampoline voor de kinderen. Geen lift aanwezig (2 etages). Gratis wifi in het hele pension.

Kamers
Met tv. Badkamer met douche en toilet. Balkon. De 2/3-persoonskamer is iets ruimer dan de 2-persoonskamer. De 2-persoonskamer beschikt over 2 enkele bedden. De ingang van deze kamer bevindt zich samen met de ingang tot uw eigen badkamer en toilet in een apart nisje van de gang.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Kinderbed aanwezig (gratis, vooraf te vermelden bij reservering). Huisdieren niet toegestaan.

Buspendelgasten
U stapt uit bij hotel Ferienhof (ca. 300 m via een sterk hellende weg). Transfer van en naar uw accommodatie is niet inbegrepen.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen (alleen contant): toeristenbelasting ca. € 1,80 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar).

Gerlos

De ideale bestemming voor uw vakantie in de Alpen!

 “Alles kan, niets moet” is het motto van vakantie paradijs Gerlos. U vindt hier 200 km aan wandelwegen die u door de zomerse Zillertal (wandel)arena leiden. In juli en augustus kan er gezwommen, gesurft en gezeild worden in de Durlassbodenspeicher, het stuwmeer wat op ca. 2 km van Gerlos ligt. Bovendien is er in het hoogseizoen een dagelijks van maandag tot en met vrijdag een uitgebreid kinderprogramma.

De VVV oraniseert diverse activiteiten in en rond het dorp, zoals een Tiroleravond, een openluchtconcert, een informatiebijeenkomst, een fakkelwandeling en veel meer.  In augustus vindt het dorpsfeest plaats en in september is Almabtrieb, bij dit volksfeest worden de koeien van de bergen naar beneden gedreven en wordt de gezondheid van de dieren uitgebreid gevierd.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.