Gasthof Platzwirt

Eigen vervoer reis

Leuk gasthof in het centrum van het gezellige Rauris. Meer reisinformatie

vanaf € 177 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Midden in het centrum

Gasthof Platzwirt

Leuk gasthof in het centrum van het gezellige Rauris.

Bij ons inclusief!
Uitgebreid activiteitenprogramma via de lokale VVV (50 m).

Ligging
In het centrum van Rauris tegenover de dorpskerk. De bergliften bevinden zich op ca. 600 m en het openbare zwembad op ca. 500 m.

Afstand vanaf Utrecht: 1016 km.

Faciliteiten
Receptie, restaurant en lift. Parkeerplaats. Gratis wifi. Kleine wellness met sauna, stoombad, infraroodcabine en relaxruimte (kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene). Tafeltennis, speeltuintje.

Kamers
Goede kamers in het hoofdgebouw of een van de bijgebouwen (max. 250 m) met telefoon, tv (met radio) en balkon of terras. Badkamer met bad of douche en toilet. De 2/3/4-persoonskamer is met ca. 24m² ruimer dan de 2-persoonskamer (ca. 20m²).

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet, koffie, thee en gebak in de middag, 3-gangenkeuzediner met saladebuffet. Bij het diner gratis drankjes (wijn, bier en frisdranken van 18.00 tot 21.00 uur). Gratis vruchtensappen en water (van 10.00 tot 21.00 uur). Regelmatig themabuffetten.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2 per persoon per nacht (vanaf 16 jaar). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren toegestaan ca. € 7 per nacht.

Rauris

Hoog te paard het cirkelen van een berggier gadeslaan of in de fonkelende morgendauw door het Rauriser woud dwalen; een Goudwasser kunnen zijn in een heldere bergbeek of langs één van de mooiste panoramawegen van het uitzicht op de "Hohe Sonnblick" genieten. Via gemarkeerde wandel- en bergroutes vanaf 950 m tot aan de gletsjerregio; langs bossen, beken, almen, berghutten en weidevee trekken: dat is vakantie in Rauris!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.