Vakantiepark Fort den Haak

Eigen vervoer reis

Splinternieuw, kleinschalig vakantiepark met luxe chalets aan de schitterende Zeeuwse kust, op ca. 500 m van het strand (geplande opening juni 2020). Meer reisinformatie

vanaf € 134 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Aan zee
 • Kleinschalig
 • Gratis wifi
 • Tip van de inkoper

Vakantiepark Fort den Haak

Vakantiepark Fort den Haak bestaat uit 25 luxe chalets die allen aan een doodlopend laantje liggen aan de rand van de subtropische tuin. Vanuit de chalets kunt u zo de subtropische tuin inwandelen. In de tuin bevinden zich meerdere knusse plaatsen met picknicktafels waar u midden in het groen kunt genieten van de natuur of zich kunt verdiepen in uw boek.

Ligging
Prima ligging aan de schitterende Zeeuwse kust, vlakbij de zee, het strand en de duinen. De omgeving van Vakantiepark Fort den Haak biedt eindeloze mogelijkheden tot wandelingen en prachtige fietstochten. Het centrum van Vrouwenpolder bevindt zich op ca. 500 m en het strand op ca. 800 m. De mooie stad Middelburg en de bekende badplaats Domburg liggen op ca. 11 km. Ook een uitstapje naar Westkapelle en Middelburg behoort tot de mogelijkheden.

Centrum Vrouwenpolder: ca. 500 m
Strand: ca. 800 m
Middelburg: ca. 11 km
Domburg: ca. 11 km
Westkapelle: ca. 16 km
Vlissingen: ca. 21 km

In de nabije omgeving van Vakantiepark Fort den Haak zijn meerdere restaurants gevestigd waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. In het dorp Vrouwenpolder is een grotere supermarkt met diverse versafdelingen gevestigd. Tevens bevinden zich op enkele honderden meters afstand van het vakantieparkpark tennisbanen, een fietsverhuur en een sportshop.

Afstand vanaf Utrecht: 153 km.

Faciliteiten
- Receptie
- Parkeerplaats (gratis)
- Gratis wifi

Appartementen

3-kamerchalet  (max. 4 pers., ca. 45 m²)
- Douche
- WC
- Woonkamer met eethoek
- TV
- Gratis wifi
- Eén slaapkamer met tweepersoonsbed
- Eén slaapkamer met twee éénpersoonsbedden
- Kitchenette met 4-pits kookplaat
- Combi-magnetron
- Koelkast
- Koffiezetapparaat
- Vaatwasser
- Terras met zitje

Bijzonderheden
- Max. 1 huisdier per eenheid toegestaan (op aanvraag), ca. € 26,50 per nacht (te vermelden bij reservering, via de Jong Intra Vakanties te voldoen)
- Kinderbed niet aanwezig

Inbegrepen
- Energiekosten
- Waterverbruik

Niet inbegrepen
Verplichte kosten (via de Jong Intra Vakanties te betalen):
- Eindschoonmaak ca. € 63 per eenheid
- Bed-, bad- en keukenlinnen ca. € 12,50 per persoon
- Toeristenbelasting ca. € 1,65 per persoon per nacht

Vrouwenpolder

Vrouwenpolder heeft één van de breedste stranden van Nederland en is gelegen aan zowel de Noordzee als aan het Veerse Meer. Deze ligging geeft de badgasten de keuze tussen zout en zoet water. Het brede strand zorgt ervoor dat u rustig kunt genieten en alle ruimte hebt. Vanaf het Noordzeestrand zijn de pijlers van de Stormvloedkering in de Oosterschelde goed te zien. In het nabijgelegen waterpark Neeltje Jans kunt u zich heel de dag vermaken met alles wat met water en de Deltawerken te maken heeft. Zo is er een waterspeelplaats, zeehondenshow en een prachtige expositie over de Watersnoodramp in 1953. Op het Veerse Meer worden veel watersporten beoefend. In Vrouwenpolder en directe omgeving bevinden zich meerdere restaurants waar u kunt genieten van de gastvrijheid van de Zeeuwen. Ook voor natuurliefhebbers is de omgeving van Vrouwenpolder zeker de moeite waard. Gelegen aan het Veerse meer is er het natuurgebied de Schotsman en tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle in ligt het 400 hectare grote natuurgebied Oranjezon. In beide gebieden is er genoeg te zien en (voor de vogelliefhebbers) te horen met onder andere spechten, uilen en buizerds. Ook leven hier de reeën, damherten, wilde koeien en pony’s gemoedelijk met elkaar in één gebied. Vrouwenpolder is tevens ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan o.a. Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, Vlissingen met de langste zeeboulevard van Nederland en het stadje Domburg, de oudste badplaats aan de Walcherse kust.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.