Fletcher Hotel-Restaurant de Mallejan

Eigen vervoer reis

Midden in het bos bij Vierhouten bevindt zich het karakteristieke 4-sterrenhotel de Mallejan dat gevestigd is in een Engels landhuis. Meer reisinformatie

vanaf € 37 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Aan de bosrand
 • Fietshuur mogelijk
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Prima service

Fletcher Hotel-Restaurant de Mallejan

Karakteristiek 4-sterrenhotel dat gevestigd is in een Engels landhuis en gelegen midden in de Veluwe. Ontdek de vele fiets- en wandeltochten die vanuit uw hotel starten en kom compleet tot rust op de heide en in de bossen van deze schitterende omgeving!

Ligging
Centraal gelegen midden in het bos in Vierhouten. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes over de Veluwe. De Veluwe heeft naast de flora en fauna nog meer te bieden, zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de stad Apeldoorn (ca. 20 km), het Dolfinarium (ca. 18 km), attractiepark Walibi (ca. 22 km) of Kinderpretpark Julianatoren (ca. 20 km).

Faciliteiten
Receptie
Lift
Lounge
Bar
(à la carte) Restaurant
Café
Terras
Parkeerplaats
Gratis wifi

Tegen betaling:
Fiets- of e-bike verhuur
Paardenstallen

2-persoonskamer Standaard

Tv


Radio


Bad of douche


Toilet


Föhn


Bijzonderheden
Uitgebreid ontbijtbuffet.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2 per persoon per nacht.
Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren (op aanvraag) ca. € 15 per huisdier per nacht. Kinderbed ca. € 10 per nacht.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.