Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg-Veluwe

Eigen vervoer reis

Op een prachtig landgoed en tussen de Veluwse bossen bevindt zich hotel De Wipselberg-Veluwe. Geniet van een gemoedelijke sfeer en de vele wellnessfaciliteiten. Meer reisinformatie

vanaf € 41 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Ambiance
 • Rustig gelegen
 • Toplocatie
 • Wellness

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg-Veluwe

Comfortabel 4-sterrenhotel voor de sportieve bezoeker. Hotel De Wipselberg-Veluwe bevindt zich op een glooiend landgoed van 12 hectaren midden in de Veluwse bossen. Geniet van talloze fiets- en wandelmogelijkheden, twee tennisbanen en sluit uw dag heerlijk ontspannen af in het wellnesscentrum van het hotel.

Ligging
Rustig gelegen midden in de Veluwse bossen. Vanuit het hotel starten er diverse fiets- en wandelroutes. In de omgeving vindt u onder andere de steden Apeldoorn (ca. 15 km), Arnhem (ca. 22 km) en Zutphen (ca. 22 km).

Faciliteiten
Receptie
Bar
(à la carte) Restaurant
Café
Terras
Tuin
Tennisbanen
Jeu des Boules
Tafeltennis
Parkeerplaats (gratis)
Laadpaal elektrische auto
Binnenzwembad (gratis)

Tegen betaling:
Finse sauna
Fiets- en e-bike verhuur

2-persoonskamer

TV


Bad of douche


Toilet

Bijzonderheden
Geen lift aanwezig. Het hotel is niet geschikt voor mindervaliden (de standaard kamers zijn enkel per trap te bereiken, tevens het restaurant).

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2,55 per persoon per nacht.
Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren ca. € 15 per huisdier per nacht. Kinderbed ca. € 10 per nacht.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.