The Osborne Hotel

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol hotel met zwembad, binnen de vestingwerken van Valletta. Te midden van alle bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes geniet u optimaal van de oude stad! Meer reisinformatie

vanaf € 39 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Toplocatie
 • Gratis wifi
 • Met zwembad

The Osborne Hotel

Sfeervol hotel met zwembad, binnen de vestingwerken van Valletta. Te midden van alle bezienswaardigheden en gezellige restaurantjes geniet u optimaal van de oude stad!

Bij ons inclusief!
Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer naar en van uw accommodatie inclusief!

Ligging
Een zeer centrale ligging, binnen de eeuwenoude vestingwerken van Valletta. De St. John's Co-kathedraal, bushaltes en de veerhaven liggen op ca. 5 minuten loopafstand. Republic Street op ca. 250 m. en de Barakka lift op ca. 500 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, bar, restaurant, dakterras met zwembad (seizoensgebonden geopend) en airconditioning. Gratis wifi in het hele hotel.

Kamers
Sfeervolle kamers met telefoon, tv, airconditioning. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Bijzonderheden
Indien bijgeboekt ontbijtbuffet en bij halfpension een dinerbuffet.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eco-tax ca. € 0,50 p.p.p.n (vanaf 18 jaar).

Valletta

Valletta: nu de hoofdstad, maar ooit ontstaan als vestingstad die de naam ontleent aan grootheer De La Valette die Malta in 1565 succesvol verdedigde. De historie van deze stad is uitgebreid terug te vinden in de vele monumenten, musea en andere overblijfselen van vroeger. Valletta is ideaal voor een city-trip, want naast de historie treft u hier de winkels van designers, de vele restaurants en andere bezienswaardigheden aan, zoals de 'Grand Harbour', de grootste natuurlijke haven van Europa. Op maandagochtend is er een markt in Valletta. Interessant om in Valletta te bezoeken is de show "Malta Experience", een diapresentatie die de geschiedenis van Malta verteld. De St. John's Kathedraal is indrukwekkend om te bezoeken, zowel van buiten als van binnen is er veel aan te ontdekken.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.