ST Azur Hotel

Verschillende reismogelijkheden

In 2019 opnieuw geopend. Behoort tot dezelfde keten als ST Blubay en ST Bayview. Meer reisinformatie

vanaf € 46 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Gratis wifi

ST Azur Hotel

In 2019 opnieuw geopend. Behoort tot dezelfde keten als ST Blubay en ST Bayview.

Bij ons inclusief!
Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer naar en van uw accommodatie inclusief!

Ligging
Zeer centraal, nabij de promenade van Sliema/Gzira met diverse winkels en restaurants. Rotsstrand op ca. 500 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, bar, restaurant, fitnessruimte. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad van ST Bayview. Gratis wifi in het hele hotel.

Kamers
Nette kamers met telefoon, tv en airconditioning. Badkamer met douche en toilet. Balkon. Naar keuze een ruimere Superior kamer aan de straatkant of een Deluxe kamer met deels zeezicht.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en indien bijgeboekt diner in buffetvorm. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eco-tax ca. € 0,50 p.p.p.n. (vanaf 18 jaar).

Sliema

Sliema is de grootste en meest moderne plaats op Malta met alle daarbij behorende faciliteiten. De gezellige boulevard, de winkelcentra en het uitzicht dat u heeft op de jachthaven, de zee en de hoofdstad Valletta zorgen ervoor dat het hier prima vertoeven is.

Sliema ligt tussen Valletta en St. Julian's en deze beide plaatsen zijn dan ook snel bereikbaar. Een leuke manier om Valletta te bereiken is per bootje dat u naar de overkant van de baai brengt. De boulevard van Sliema, The Strand genoemd, loopt van het aan Sliema vastgegroeide Gzira tot aan St. Julian's.

Reisleiding:
Op Malta bieden wij Nederlandstalige reisleiding aan. Onze hostess bezoekt op bepaalde tijden uw accommodatie, die staan aangegeven op de welkomstenveloppe die zij u zal overhandigen bij aankomst, of op het informatiebord dat in uw hotel hangt. Tijdens deze bezoekuren kunt u terecht voor informatie, excursies, tips maar ook als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, waar u met de accommodatieverschaffer niet uitkomt.