White Dolphin Holiday Complex

Verschillende reismogelijkheden

Knus appartementencomplex onder leiding van een gastvrije familie. Meer reisinformatie

vanaf € 24 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Kleinschalig
 • Met zwembad

White Dolphin Holiday Complex

Knus appartementencomplex onder leiding van een gastvrije familie.

Bij ons inclusief!
Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer naar en van uw accommodatie inclusief!

Ligging
Op ca. 100 meter van de baai en op ca. 200 m van het centrum van Qawra. Rotsstrandje op ca. 500 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, zwembad met ligstoelen en parasols. Gratis wifi in het hele complex..

Appartementen

1-kamerappartement (max. 3 pers., ca. 28 m²)
Eenvoudig ingericht met tv, kluisje, airco, kitchenette met koelkast, 2 kookplaten, waterkoker, oven en broodrooster en twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Balkon met zitje en zijzeezicht.

2-kamerappartement (max. 4 pers., ca. 35 m²)
Gelijk aan het 1-kamerappartement, echter met een slaapbank in de woonkamer en een aparte slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Deze appartementen hebben geen zijzeezicht.

Bijzonderheden
Indien bijgeboekt een ontbijtbuffet. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inbegrepen
Bed- en badlinnen.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eco-tax € 0,50 p.p.p.n. (vanaf 18 jaar) en waarborg ca. € 100 per appartement (contant of per creditcard).

Qawra

De vroegere vissersdorpjes Qawra, Bugibba en Xemxija aan St. Paul's Bay zijn in de loop de jaren aan elkaar gegroeid.

St. Paul's Bay is uitgegroeid tot een van de meest populaire baaien van het eiland.

In de baai liggen voornamelijk rotsstrandjes waar u kunt zonnen. Het uitgaansleven speelt zich vooral in Qawra en Bugibba af. Hier vindt u gezellige barretjes, restaurants, terrasjes en winkels.

De baai dankt zijn naam aan de apostel Paulus, die hier volgens de lokale legende in 60 na Christus schipbreuk leed op de eilandjes voor de kust. Aan de westkant ervan ligt een bron die geslagen zou zijn door een aanraking met de staf van Paulus.

De plaatsen zijn verbonden door een lange promenade. Bij de verschillende (rots)stranden zijn diverse watersport mogelijkheden. U hoeft zich in deze gezellige plaatsjes geen moment te vervelen en vanuit Bugibba, Qawra en St. Paul's Bay kunt u eenvoudig alle bezienswaardigheden op Malta bezoeken.

Reisleiding:
Op Malta bieden wij Nederlandstalige reisleiding aan. Onze hostess bezoekt op bepaalde tijden uw accommodatie, die staan aangegeven op de welkomstenveloppe die zij u zal overhandigen bij aankomst, of op het informatiebord dat in uw hotel hangt. Tijdens deze bezoekuren kunt u terecht voor informatie, excursies, tips maar ook als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, waar u met de accommodatieverschaffer niet uitkomt. 

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.