Appartementen Villagg Tal Fanal / Ta Frenc

Verschillende reismogelijkheden

Comfortabele appartementen in een traditioneel dorpje nabij de vuurtoren. Meer reisinformatie

vanaf € 56 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Familievriendelijk
 • Met zwembad

Appartementen Villagg Tal Fanal / Ta Frenc

Comfortabele appartementen in een traditioneel dorpje.

Bij ons inclusief!
Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer naar en van uw accommodatie en de ferryovertocht inclusief!

Ligging
De appartementen zijn verspreid over 2 verschillende gebouwen (Tal Fanal en Ta Frenc) en liggen rondom het zwembad. Villag Ta Frenc ligt aan de andere kant van de weg tegenover Tal Fanal. Op ca. 4 km van het centrum van Victoria en op ca. 7 km van het strand. Supermarkt op ca. 1 km.

Faciliteiten
Receptie, zwembad (zout water), terras met ligstoelen en parasols en parkeerplaats. Gratis wifi in het hele complex. Geen lift (begane grond of 1e etage) en geen airconditioning.

Appartementen

2-kamerappartement Tal Fanal  (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 11 jaar, ca. 55 m²)
Woon/slaapkamer met 2 slaapplaatsen, keuken met een koelkast, vriezer, kookplaten, magnetron en waterkoker en aparte 2-persoonsslaapkamer. Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon of terras.

3-kamerappartement Ta Frenc/Tal Fanal (max. 4 pers., ca. 100 m²)
Nagenoeg gelijk aan het 2-kamerappartement, echter met een extra slaapkamer. Naar keuze een 3-kamerappartement in Villagg Tal Fanal of Villagg Ta Frenc. Villagg Ta Frenc ligt aan de overkant van Villagg Tal Fanal.

4-kamerappartement Tal Fanal (max. 6 pers., ca. 115 m²)
Nagenoeg gelijk aan het 2-kamerappartement, echter met 2 extra slaapkamers en een extra badkamer. Deze appartementen liggen op de begane grond en hebben een groot terras.

Bijzonderheden
Kinderbed aanwezig (gratis, 2e kinderbed ca. € 5 per dag). Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inbegrepen
Schoonmaak, wissel bad- en bedlinnen 1 x per week.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eco-tax ca. € 0,50 per nacht (vanaf 18 jaar).

Onze aanbeveling!

I.v.m. de ligging raden wij u aan om een huurauto bij te boeken.

Gozo

Gozo is ideaal voor de rustzoeker en de liefhebber van privacy, het leven is hier nog erg relaxed. De accommodaties op Gozo zijn hier perfect op ingericht. Een verblijf in één van de fraaie farmhouses (met privé zwembad) is een unieke ervaring. Het huren van een auto is aan te raden aangezien de busverbindingen op Gozo niet zeer frequent zijn.

Reisleiding:
Op Malta en Gozo bieden wij Engelstalige reisleiding aan. Onze hostess bezoekt op bepaalde tijden uw accommodatie (op Malta), die staan aangegeven op de welkomstenveloppe die zij u zal overhandigen bij aankomst, of op het informatiebord dat in uw hotel hangt. Tijdens deze bezoekuren kunt u terecht voor informatie, excursies, tips maar ook als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, waar u met de accommodatieverschaffer niet uitkomt. 

Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer van en naar uw accommodatie en de ferryovertocht inclusief!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.