Hotel Grand

Verschillende reismogelijkheden

Fijn en stijlvol hotel, met uitzicht op de levendige haven van Mgarr. Meer reisinformatie

vanaf € 25 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Luxe
 • Mooi uitzicht

Hotel Grand

Fijn en stijlvol hotel, met uitzicht op de levendige haven van Mgarr.

Bij ons inclusief!
Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer naar en van uw accommodatie en de ferryovertocht inclusief!

Ligging
In het centrale gedeelte van Mgarr boven de haven, waar de boten uit Malta aankomen, op ca. 300 m van rotsstrand en zee. De hoofdstad Victoria ligt op ca. 7 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant (ook à la carte), souvenirwinkel, bioscoopzaaltje, zwembad, terras met ligstoelen en parasols, poolbar (geopend in hoogseizoen, afhankelijk van weersomstandigheden), fitness, biljart, spelletjesruimte, 1 x per week live-muziek. Gratis wifi in het hele hotel. Tegen betaling: massages, sauna, whirlpool en duikschool.

Kamers
Comfortabele kamers met telefoon, tv, minibar, kluisje (gratis), airconditioning, verwarming en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Balkon. Naar keuze een ruimere kamer met zeezicht.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en indien halfpension diner in buffetvorm of 3-gangenkeuzediner. Kinderbed (gratis, opgeven bij boeking). Er rijdt regelmatig een gratis hotelbus naar Victoria.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eco-tax ca. € 0.50 p.p.p.n. (vanaf 18 jaar).

Gozo

Gozo is ideaal voor de rustzoeker en de liefhebber van privacy, het leven is hier nog erg relaxed. De accommodaties op Gozo zijn hier perfect op ingericht. Een verblijf in één van de fraaie farmhouses (met privé zwembad) is een unieke ervaring. Het huren van een auto is aan te raden aangezien de busverbindingen op Gozo niet zeer frequent zijn.

Reisleiding:
Op Malta en Gozo bieden wij Engelstalige reisleiding aan. Onze hostess bezoekt op bepaalde tijden uw accommodatie (op Malta), die staan aangegeven op de welkomstenveloppe die zij u zal overhandigen bij aankomst, of op het informatiebord dat in uw hotel hangt. Tijdens deze bezoekuren kunt u terecht voor informatie, excursies, tips maar ook als er zich onverhoopt toch een probleem voordoet, waar u met de accommodatieverschaffer niet uitkomt. 

Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer van en naar uw accommodatie en de ferryovertocht inclusief!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.