Appartementen Lido di Jesolo

Verschillende reismogelijkheden

Gunstig geprijsde appartementen verspreid over Lido di Jesolo. Meer reisinformatie

vanaf € 78 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Gratis nachten
 • Prijstip

Appartementen Lido di Jesolo

Gunstig geprijsde appartementen verspreid over Lido di Jesolo.

Ligging
De appartementen zijn gelegen in en rondom het centrum van Lido di Jesolo, types E en F liggen op max. 300 m van het strand, types G en H liggen op maximaal 500 m van het strand.

Afstand vanaf Utrecht: 1300 km.

Faciliteiten
Sleuteladres in het centrum. Types G en H beschikken over een zwembad (gezamelijk gebruik, ca. 1/6-15/9). U kunt per appartement gratis gebruik maken van 2 ligstoelen en een parasol op het strand (ca. 15/5-15/9). Niet alle appartementen beschikken over een lift (max. 2 etages). Tegen betaling: openbare parkeerplaats (ca. € 8 p.d.).

Accommodatie
De appartementen zijn eenvoudig en functioneel ingericht met een ingerichte kitchenette met 3 gaspitten, airconditioning (ca. € 35 p.w., opgeven bij boeking). Badkamer met douche en toilet. Balkon. Naar keuze appartement met of zonder zwembad.

Appartementen

Studio Type G
Woon/slaapkamer met drie 1-persoonsslaapbanken. Met zwembad

2-kamerappartement Type E
Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, slaapkamer voor 2 personen.

2-kamerappartement Type H  max. 4 pers.
Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, slaapkamer voor 2 personen. Met zwembad.

3-kamerappartement Type F  max. 5 pers.
Woon-/slaapkamer met 1-persoonsslaapbank, 2 slaapkamers voor 2 personen, waarvan één met stapelbed.

Bijzonderheden
Huisdieren niet toegestaan. Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen. Foto's zijn woonvoorbeelden.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: waarborgsom ca. € 200 per app., energiekosten ca. € 3 p.p.p.n., verplichte eindschoonmaak ca. € 50 per app. Toeristenbelasting ca. € 1 p.p.p.n vanaf 11 jaar. Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: airconditioning ca. € 35 p.w. (opgeven bij boeking), bedlinnen ca. € 12 p.p. per week (of zelf meenemen), badlinnen ca. € 6 p.p. per week (of zelf meenemen), kinderbed ca. € 30 p.w. (bij boeking opgeven).

Optionele autohuur
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Venetië – Lido di Jesolo ca. 33 km

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo is een plaats waar iedereen in vakantiestemming is. Hoe kan het ook anders, als de zon schijnt, er een prachtig strand voor de deur ligt en er winkeltjes en kleurige terrassen lokken? Lido di Jesolo is niet alleen reuze gezellig, het ligt ook nog vlak bij alles wat de moeite waard is om te bezichtigen. Denkt u in de eerste plaats aan het prachtige Venetië. ‘s Avonds verveelt u zich niet: restaurants, terrasjes en disco’s zorgen voor het nodige vertier en dit alles in een grote verkeersvrije zone (tussen 20.00 - 06.00 uur is alle verkeer in de binnenstad verboden).

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.