Lu Hotel Maladroxia

Verschillende reismogelijkheden

Goed gelegen, kleinschalig hotel nabij het mooie eiland Sant'Antioco en vlakbij een heerlijk zandstrand. Meer reisinformatie

vanaf € 48 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Halfpension
 • Mooi uitzicht
 • Prive strand

Lu Hotel Maladroxia

Goed gelegen, kleinschalig hotel nabij het mooie eiland Sant'Antioco en vlakbij een heerlijk zandstrand.

Ligging
Op ca. 300 m. van het zandstrand van Maladroxia met een paar leuke restaurants en terrasjes.

Faciliteiten
Receptie, lobby, gratis wifi in de hele accommodatie, lift, uitstekend restaurant, bar met spectaculair uitzicht op de baai van Maladroxia, terras, buitenzwembad met whirlpool, kinderbad en ligstoelen. Gratis parkeren aan de openbare weg.

Kamers
Netjes ingerichte kamers met airconditioning, tv, airconditioning, kluisje, minibar. Badkamer met douche en toilet. Naar keuze Classic Plus met nieuwe inrichting. De superior kamer beschikt over zijzeezicht en balkon. De deluxe kamer beschikt over een balkon en frontaal zeezicht.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en indien halfpension uitgebreid keuzemenu. Het Lu-Hotel is een 'upside down' hotel, wat wil zeggen dat het hotel tegen een heuvel is gebouwd. De entree ligt op de 4e etage en de kamers liggen op de lagere etages.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eventuele toeristenbelasting.

Op deze bestemming is geen reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig. U kunt gebruik maken van de diensten van onze lokale agent. Bovendien is ons kantoor in Ridderkerk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Transfer informatie
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Cagliari – Maladroxia ca. 97 km.

Maladroxia

Maladroxia is een klein dorpje, gebouwd om het strand, gelegen op het schiereiland Sant Antioco. Het strand is dan ook altijd op loopafstand. Er zijn een paar restaurants aanwezig. De omgeving is nog ongerept, geen hoogbouw en rustige stranden waar je heerlijk kunt relaxen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

Vroegboekkorting

Indien u boekt tussen 1/4 en 5 dagen voor aankomst ontvangt u 10% korting op uw verblijf.

Geldig
19 sep. 2020t/m 31 okt. 2020

Indien u boekt tussen 1/4 en 30 dagen voor aankomst, ontvangt u 5% korting op uw verblijf.

Geldig
20 jun. 2020t/m 18 sep. 2020