Hotel Santa Gilla

Verschillende reismogelijkheden

Mooi gelegen hotel met leuk buitenzwembad en een prettige vakantiesfeer. Meer reisinformatie

vanaf € 54 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Santa Gilla

Mooi gelegen hotel met leuk buitenzwembad en een prettige vakantiesfeer.

Ligging
Op ca. 2 km van het centrum van Capoterra en ca. 15 km van Cagliari. Het strand ligt op ca. 500 m. In de directe omgeving zijn veel flamingo's te spotten.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge met gratis wifi, bar, restaurant, internethoek, tv-ruimte, airconditioning, buitenzwembad met ligstoelen, parkeerplaats (gratis).

Kamers
Mooie kamers met telefoon, tv, minibar, kluisje (gratis), airconditioning en gratis wifi. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Balkon of terras. De familiekamer is geschikt voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen t/m 13 jaar.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eventuele toeristenbelasting. Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: huisdieren toegestaan (ca. € 20, per verblijf, opgeven bij boeking).

Op deze bestemming is geen reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig. U kunt gebruik maken van de diensten van onze lokale agent. Bovendien is ons kantoor in Ridderkerk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Optionele autohuur
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Cagliari – Capoterra ca. 24 km.

Capoterra

Capoterra is een stad die uit drie delen bestaat. Het oudste gedeelte is uit de 17e eeuw en ligt op de heuvel. De nieuwere gedeelten liggen aan de kust. De inwoners van dit dorp leven voornamelijk van de landbouw en genieten van het ‘dolce vita’. Capoterra is het beginpunt van een route door de bergen. De ongelijke weg voert naar de wildste en meest afgelegen delen van de bergen van Sardinië. Tijdens een vakantie in Capoterra is een bezoek aan het beschermde natuurreservaat, wat slechts enkele kilometers verder ligt, zeker aan te raden. In de prachtige natuur leven onder andere wilde zwijnen, haviken en arenden.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.