Hotel Califfo

Verschillende reismogelijkheden

Groot hotel gelegen in het zuiden van Sardinië. Meer reisinformatie

vanaf € 35 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Goed-schoon-vriendelijk
 • Gratis nachten
 • Comfortabele kamers
 • Met zwembad
 • Prima service

Hotel Califfo

Groot hotel gelegen in het zuiden van Sardinië.

Ligging
Op ca. 8 km van Quartu Sant'Elena en op ca. 1,5 km van het strand. Cagliari ligt op ca. 15 km. Dit hotel is gunstig gelegen, wanneer u de omgeving per huurauto wilt verkennen.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, tv-ruimte en parkeerplaats (gratis). Gratis wifi in de openbare ruimtes. Tuin, zwembad met ligstoelen (geopend ca. 15/4-15/9), whirlpool (tegen betaling), tennis.

Kamers
Eenvoudig ingericht met telefoon, tv, airconditioning (op vaste tijden), minibar en kluisje. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De voordeelkamer is nagenoeg gelijk ingericht echter beperkt beschikbaar.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en indien halfpension 3-gangenkeuzediner. Kinderbed aanwezig (gratis, opgeven bij boeking). Huisdieren niet toegestaan.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eventuele toeristenbelasting.

Op deze bestemming is geen reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig. U kunt gebruik maken van de diensten van onze lokale agent. Bovendien is ons kantoor in Ridderkerk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Optionele autohuur
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Cagliari – Quartu Sant'Elena ca. 14 km.

Quartu S. Elena

Quartu Sant Elena is de derde grootste plaats van Sardinië en ligt aan de zuidkant van het eiland, direct aan zee. De hoofdstad Cagliari ligt op slechts 15 km en heeft nog een zeer typisch Sardijnse sfeer. Vanuit Quartu Sant Elena is ook de zeer aantrekkelijke oostkust goed te bereiken. Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en u kunt hier dan ook volop genieten van het oude Sardinië.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.