Parels van Sardinië

Verschillende reismogelijkheden

Een kennismaking in 11 dagen met Sardinie, een afwisselend en onbedorven eiland met indrukwekkend natuurschoon. Meer reisinformatie

vanaf € 514 per persoon

of

Routekaart

Routekaart

De aangegeven plaatsen op deze kaart zijn niet de locaties van uw accommodaties, maar geven slechts aan in welke plaatsen uw accommodaties zijn gelegen. De accommodaties kunnen namelijk per vertrekdatum anders zijn.
Klik op een punt van de route voor de dagbeschrijving.

 • Hoofdstad van Sardinië: Cagliari
 • Boottocht naar de Maddalena eilanden
 • Directe vlucht
 • Hoge klantwaardering
 • Tip van onze expert

Parels van Sardinië

Tijdens deze 11-daagse autorondreis kunt u de prachtige natuur, fraaie binnenlanden en rijke cultuur van Sardinië ontdekken. Op deze parel van de Middellandse Zee is aan variatie in bezienswaardigheden dan ook geen gebrek, wij doen u graag een aantal suggesties!

Hoogtepunten
- Olbia
- Costa Smeralda
- Castelsardo
- Sassari
- Bosa
- Alghero
- Cagliari
- Oristano
- Nuoro
- Oliena
- Orgosolo

 • 11-daagse autorondreis
 • 11-daagse fly-drive

Dag 1: Aankomst San Teodoro

San Teodoro

Na aankomst op Sardinië rijdt u naar San Teodoro waar u de komende 2 nachten verblijft.

Dag 2: Costa Smeralda, ca. 60 km

AdobeStock_243324037_Porto Cervo

Aan de Costa Smeralda (Smaragdenkust) vindt u talloze exclusieve badplaatsen, jachthavens en karakteristieke architectuur. Een prachtige, ca. 55 km lange kust waar ook de internationale jetset zich prima thuis voelt! Bewonder alle schitterende jachten en zeilboten in de prachtige haven van Porto Cervo. Een stukje terug, de binnenlanden in, proeft u een heel andere sfeer. Hier vormt het landschap met het spectaculaire bergmassief Limbara en door de wind gevormde granieten rotsen een sportieve en uitdagende plek voor wandelliefhebbers. U kunt hier genieten van de prachtige vergezichten over de kust en de zee!

Enkele tips aan de Costa Smeralda:

- De lagunes met de vele flamingo's

- Ga genieten aan de stranden La Cinta of Isuledda!

- En wat dacht u van de archipel van Maddalena, bestaande uit zeven eilanden en in 1996 uitgeroepen tot Nationaal Park.

- Een bezoek aan de kustplaats Palau (op ca. 60 km van San Teodoro/Budoni), met een leuk historisch centrum en een levendige haven. Het is heerlijk om hier op een terras te genieten van verse vis of lokale specialiteiten.

- Een must nabij Palau is de 112 m hoge Berenrots (Roccia dell’Orso)aan de grillige kust. Een fraai uitzichtpunt, met name geliefd bij zonsondergang!

Dag 3: San Teodoro – Sassari, ca. 126 km

Sardijns binnenland

Stap in de auto en vertrek naar de volgende bestemming. Onderweg komt u langs de tombe van Coddu Vecchio, een oude begraafplaats waar alle leden van een Nu raghische stam werden begraven. Rijdt vervolgens via de Valle Delle Luna naar het historische stadje Tempio Pausiana. U verblijft de komende twee nachten in de omgeving van Sassari.

Dag 4: Castelsardo en Sassari, ca. 40 km

AdobeStock_215518955_Castelsardo

Castelsardo

Op pad in het authentieke Sardijnse stadje Castelsardo! Dit stadje is een op een heuvel gebouwde Genuese buitenpost uit de oudheid. Een laat gotische kathedraal balanceert hier als het ware op het randje van de afgrond. De oude vestingmuur en het eeuwenoude fort Castello Bellavista (waarin een museum op het gebied van weefkunst is gevestigd) zijn de trekpleisters in het historische centrum. Bekijk ook de kathedraal Sant'Antonio Abate met een prachtig gekleurd dak. Daarnaast vindt u er ook leuke kleine souvenirwinkeltjes.

Sassari

Nabij Castelsardo ligt de pittoreske stad Sassari, de op één na grootste stad van Sardinië. Neem een kijkje bij de prachtige paleizen en oude gebouwen, die u door de hele stad kunt vinden. Bezienswaardig zijn de Rosello Fontein, de Piazza d'italia, het Teatro Civico en de oude stadsmuren.

Dag 5: Sassari – Bosa, ca. 95 km

AdobeStock_256300010_Grotten van Nettuno

Na het ontbijt checkt u uit en gaat u op weg. We raden u aan vandaag een stop te maken bij Alghero. Deze plaats wordt ook wel ‘klein Barcelona’ genoemd, gezien het feit dat deze stad gesticht werd door Catalaanse vissers. De stad, met duidelijke Iberische invloeden, herbergt een fraai historisch centrum met middeleeuwse straten en oude vestingwerken. U zet hier een flinke stap terug in de tijd. U kunt vanuit de haven van Alghero per boot naar de grotten van Nettuno (excl.). Deze kalkstenen grotten die door de zee zijn uitgehouwen in de rotsen van Capo Caccia. Vervolgens bereikt u Bosa, aan de westkust van Sardinië, waar u de komende twee nachten verblijft.

Dag 6: Bosa en omgeving

Bosa

Bosa is een pittoresk stadje, gelegen in een mooie vallei niet ver van zee. De plaats wordt gedomineerd door het kasteel van Malaspina, omgeven door de hoge gebouwen van de middeleeuwse wijk, die naar beneden uitstrekt tot aan de oevers van de Temo rivier. Bosa staat bekend om zijn mooie architectuur en artisanale ambachten. U kunt er prima terecht voor leuke souvenirs, zoals sieraden en houtsnijwerk. Tevens floreert Bosa vanwege de visserij en worden er in de directe omgeving heerlijke wijnen geproduceerd, waaronder de beroemde Malvasia wijn.

Dag 7: Bosa – Cagliari, ca. 178 km

AdobeStock_209037028_Su Nuraxi

U gaat op weg naar Cagliari, waar u de komende 2 nachten in de omgeving verblijft.

Tips voor onderweg:

- Het ruïnestadje Barumini (Su Nuraxi), één van de beroemdste monumenten van Sardinië.

- De provinciale hoofdstad Oristano. Het is hier leuk dwalen door de straatjes en over de pleinen van het sfeervolle historische stadshart. Trekpleister is de prachtige kathedraal, zeker een kijkje waard. Interessant zijn ook het Palazzo Parpaglia met tal van archeologische vondsten en een fotogalerij.

- De inwoners van Oristano brengen hun vrije tijd graag door in de badplaats Torregrande. Leuk om hier de charme en sfeer van een echt Sardonische badplaats te proeven!

- We raden u ook aan om vandaag te pauzeren in Tharros. Deze plaats is gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland Sinis. Een historisch erfgoed van onschatbare waarde!

- Mooi is ook een pauze bij het vogelrijke Cabras meer.

Dag 8: Cagliari, Nora of Villasimius, ca. 50 km

AdobeStock_158059109_Nora

Cagliari

Cagliari, door DH Lawrence aangeduid als ‘een oranje juweel’, is zeker het ontdekken waard. Wandel door het Castello district met zijn kasteel, middeleeuwse torens, robuuste muren en belangrijke monumenten. Bezoek de Pisan S. Maria ’s kathedraal en het interessante Archeologisch Museum, met een grote collectie Punische en Romeinse vondsten.

Nora

Ook de omgeving van Cagliari biedt veel moois. Zo kunt u de Romeinse ruïnes van de stad Nora (ca. 30 km van Cagliari) bekijken. Nora is gelegen op de Capo (kaap) di Pula.

Monte Urpinu

Bent u meer een natuurliefhebber, dan raden we u aan naar het natuurgebied Monte Urpinu te gaan, met een lagune waar flamingo’s en andere watervogels te bewonderen zijn.

Villasimius

Wilt u een paar uurtjes ontspannen, gaat u dan in de populaire badplaats Villasimius genieten van de heldere zee en het fijne witte zandstrand! U vindt aan de golf van de Carbonara kaap talloze prachtige stranden, zoals die van Porto Sa Ruxi, Cala Piscareddus en Spiaggia del Riso.

Dag 9: Cagliari – Nuoro, ca. 235 km

AdobeStock_285839576_Sardinie

Noordwaarts rijdt u vandaag naar de Barbágia, naar Nuoro. U verblijft hier 2 nachten. 

Onderweg hebben wij de volgende tips:

- Het typische en charmante plaatsje Aritzo.

- Onderweg passeert u de prachtige uitzichtpunten Punta La Marmora (1883 m) en Punta Funtana Cungiado (1459 m).

- U kunt vandaag ook het houtdorpje Laconi ontdekken

- Maak een wandeling door het beschermde natuurpark La Giara met haar wilde paarden.

Dag 10: Nuoro en omgeving, ca. 40 km

Orgosolo

Zowel Nuoro zelf, als de omgeving zijn zeer de moeite van het bezoeken waard.

Nuoro

Het mooi gelegen Nuoro herbergt een groot plein, een aantal kerken, een kathedraal en een museum. Een leuk plaatsje om even doorheen te wandelen of een cappucino te drinken op een terrasje.

Oliena

Oliena is gelegen aan de voet van de Monte Corrasi (1463 m), de mooiste berg van Sardinië met prachtige rotspartijen. Oliena zelf, met haar oude, historische wijken, loont zich voor een wandeling langs de fraaie panden, door charmante smalle straatjes met karakteristieke architectuur, balkons en schoorsteenpotten.

Orgosolo

Het centrum van de oude stad Orgosolo is bekend vanwege de beroemde muurschilderingen die de huizen sieren. Deze prachtige culturele schatten geven de plaats een typische sfeer en het lijkt alsof u door een prentenboek loopt.

Mogelijkheden genoeg voor vandaag!

Dag 11: Einde rondreis

Vandaag komt uw rondreis ten einde. Een goede terugreis gewenst!

Dag 1: Olbia – San Teodoro, ca. 31 km

San Teodoro

Na aankomst op de luchthaven Olbia neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar San Teodoro waar u de komende 2 nachten verblijft.

Dag 2: Costa Smeralda, ca. 60 km

AdobeStock_243324037_Porto Cervo

Aan de Costa Smeralda (Smaragdenkust) vindt u talloze exclusieve badplaatsen, jachthavens en karakteristieke architectuur. Een prachtige, ca. 55 km lange kust waar ook de internationale jetset zich prima thuis voelt! Bewonder alle schitterende jachten en zeilboten in de prachtige haven van Porto Cervo. Een stukje terug, de binnenlanden in, proeft u een heel andere sfeer. Hier vormt het landschap met het spectaculaire bergmassief Limbara en door de wind gevormde granieten rotsen een sportieve en uitdagende plek voor wandelliefhebbers. U kunt hier genieten van de prachtige vergezichten over de kust en de zee!

Enkele tips aan de Costa Smeralda:

- De lagunes met de vele flamingo's

- Ga genieten aan de stranden La Cinta of Isuledda!

- En wat dacht u van de archipel van Maddalena, bestaande uit zeven eilanden en in 1996 uitgeroepen tot Nationaal Park.

- Een bezoek aan de kustplaats Palau (op ca. 60 km van San Teodoro/Budoni), met een leuk historisch centrum en een levendige haven. Het is heerlijk om hier op een terras te genieten van verse vis of lokale specialiteiten.

- Een must nabij Palau is de 112 m hoge Berenrots (Roccia dell’Orso)aan de grillige kust. Een fraai uitzichtpunt, met name geliefd bij zonsondergang!

Dag 3: San Teodoro – Sassari, ca. 126 km

Sardijns binnenland

Stap in de auto en vertrek naar de volgende bestemming. Onderweg komt u langs de tombe van Coddu Vecchio, een oude begraafplaats waar alle leden van een Nu raghische stam werden begraven. Rijdt vervolgens via de Valle Delle Luna naar het historische stadje Tempio Pausiana. U verblijft de komende twee nachten in de omgeving van Sassari.

Dag 4: Castelsardo en Sassari, ca. 40 km

AdobeStock_215518955_Castelsardo

Castelsardo

Op pad in het authentieke Sardijnse stadje Castelsardo! Dit stadje is een op een heuvel gebouwde Genuese buitenpost uit de oudheid. Een laat gotische kathedraal balanceert hier als het ware op het randje van de afgrond. De oude vestingmuur en het eeuwenoude fort Castello Bellavista (waarin een museum op het gebied van weefkunst is gevestigd) zijn de trekpleisters in het historische centrum. Bekijk ook de kathedraal Sant'Antonio Abate met een prachtig gekleurd dak. Daarnaast vindt u er ook leuke kleine souvenirwinkeltjes.

Sassari

Nabij Castelsardo ligt de pittoreske stad Sassari, de op één na grootste stad van Sardinië. Neem een kijkje bij de prachtige paleizen en oude gebouwen, die u door de hele stad kunt vinden. Bezienswaardig zijn de Rosello Fontein, de Piazza d'italia, het Teatro Civico en de oude stadsmuren.

Dag 5: Sassari – Bosa, ca. 95 km

AdobeStock_256300010_Grotten van Nettuno

Na het ontbijt checkt u uit en gaat u op weg. We raden u aan vandaag een stop te maken bij Alghero. Deze plaats wordt ook wel ‘klein Barcelona’ genoemd, gezien het feit dat deze stad gesticht werd door Catalaanse vissers. De stad, met duidelijke Iberische invloeden, herbergt een fraai historisch centrum met middeleeuwse straten en oude vestingwerken. U zet hier een flinke stap terug in de tijd. U kunt vanuit de haven van Alghero per boot naar de grotten van Nettuno (excl.). Deze kalkstenen grotten die door de zee zijn uitgehouwen in de rotsen van Capo Caccia. Vervolgens bereikt u Bosa, aan de westkust van Sardinië, waar u de komende twee nachten verblijft. 

Dag 6: Bosa en omgeving

Bosa

Bosa is een pittoresk stadje, gelegen in een mooie vallei niet ver van zee. De plaats wordt gedomineerd door het kasteel van Malaspina, omgeven door de hoge gebouwen van de middeleeuwse wijk, die naar beneden uitstrekt tot aan de oevers van de Temo rivier. Bosa staat bekend om zijn mooie architectuur en artisanale ambachten. U kunt er prima terecht voor leuke souvenirs, zoals sieraden en houtsnijwerk. Tevens floreert Bosa vanwege de visserij en worden er in de directe omgeving heerlijke wijnen geproduceerd, waaronder de beroemde Malvasia wijn.

Dag 7: Bosa – Cagliari, ca. 178 km

AdobeStock_209037028_Su Nuraxi

U gaat op weg naar Cagliari, waar u de komende 2 nachten in de omgeving verblijft.

Tips voor onderweg:

- Het ruïnestadje Barumini (Su Nuraxi), één van de beroemdste monumenten van Sardinië.

- De provinciale hoofdstad Oristano. Het is hier leuk dwalen door de straatjes en over de pleinen van het sfeervolle historische stadshart. Trekpleister is de prachtige kathedraal, zeker een kijkje waard. Interessant zijn ook het Palazzo Parpaglia met tal van archeologische vondsten en een fotogalerij.

- De inwoners van Oristano brengen hun vrije tijd graag door in de badplaats Torregrande. Leuk om hier de charme en sfeer van een echt Sardonische badplaats te proeven!

- We raden u ook aan om vandaag te pauzeren in Tharros. Deze plaats is gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland Sinis. Een historisch erfgoed van onschatbare waarde!

- Mooi is ook een pauze bij het vogelrijke Cabras meer.

Dag 8: Cagliari, Nora of Villasimius, ca. 50 km

AdobeStock_158059109_Nora

Cagliari

Cagliari, door DH Lawrence aangeduid als ‘een oranje juweel’, is zeker het ontdekken waard. Wandel door het Castello district met zijn kasteel, middeleeuwse torens, robuuste muren en belangrijke monumenten. Bezoek de Pisan S. Maria ’s kathedraal en het interessante Archeologisch Museum, met een grote collectie Punische en Romeinse vondsten.

Nora

Ook de omgeving van Cagliari biedt veel moois. Zo kunt u de Romeinse ruïnes van de stad Nora (ca. 30 km van Cagliari) bekijken. Nora is gelegen op de Capo (kaap) di Pula.

Monte Urpinu

Bent u meer een natuurliefhebber, dan raden we u aan naar het natuurgebied Monte Urpinu te gaan, met een lagune waar flamingo’s en andere watervogels te bewonderen zijn.

Villasimius

Wilt u een paar uurtjes ontspannen, gaat u dan in de populaire badplaats Villasimius genieten van de heldere zee en het fijne witte zandstrand! U vindt aan de golf van de Carbonara kaap talloze prachtige stranden, zoals die van Porto Sa Ruxi, Cala Piscareddus en Spiaggia del Riso.

Dag 9: Cagliari – Nuoro, ca. 235 km

AdobeStock_285839576_Sardinie

Noordwaarts rijdt u vandaag naar de Barbágia, naar Nuoro. U verblijft hier 2 nachten. 

Onderweg hebben wij de volgende tips:

- Het typische en charmante plaatsje Aritzo.

- Onderweg passeert u de prachtige uitzichtpunten Punta La Marmora (1883 m) en Punta Funtana Cungiado (1459 m).

- U kunt vandaag ook het houtdorpje Laconi ontdekken

- Maak een wandeling door het beschermde natuurpark La Giara met haar wilde paarden.

Dag 10: Nuoro en omgeving, ca. 40 km

Orgosolo

Zowel Nuoro zelf, als de omgeving zijn zeer de moeite van het bezoeken waard.

Nuoro

Het mooi gelegen Nuoro herbergt een groot plein, een aantal kerken, een kathedraal en een museum. Een leuk plaatsje om even doorheen te wandelen of een cappucino te drinken op een terrasje.

Oliena

Oliena is gelegen aan de voet van de Monte Corrasi (1463 m), de mooiste berg van Sardinië met prachtige rotspartijen. Oliena zelf, met haar oude, historische wijken, loont zich voor een wandeling langs de fraaie panden, door charmante smalle straatjes met karakteristieke architectuur, balkons en schoorsteenpotten.

Orgosolo

Het centrum van de oude stad Orgosolo is bekend vanwege de beroemde muurschilderingen die de huizen sieren. Deze prachtige culturele schatten geven de plaats een typische sfeer en het lijkt alsof u door een prentenboek loopt.

Mogelijkheden genoeg voor vandaag!

Dag 11: Einde rondreis

Indien u terugvliegt zou u afhankelijk van uw vluchttijd nog een bezoek kunnen brengen aan het meest mondaine plaatsje van Sardinië; Porto Cervo, waarna u de auto weer inlevert op de luchthaven Olbia en huiswaarts vliegt.

 • 11-daagse autorondreis
 • 11-daagse fly-drive

Inbegrepen
- 10 overnachtingen op basis van logies/ontbijt
- Reisbeschrijving
- ANWB reisgids Sardinië en wegenkaart (na boeking online te bestellen via een link die u van ons ontvangt)

Niet inbegrepen
- Vervoer naar Sardinië v.v.
- Huurauto (optioneel bij te boeken tijdens het maken van uw reservering)
- Parkeer-, tol- en entreegelden
- Eventuele toeristenbelasting

Inbegrepen
- Vlucht Olbia
- Luchthavenbelasting en brandstofheffing
- Huurauto, cat. B (Lancia Ypsilon of gelijkwaardig) incl. ongelimiteerd aantal kilometers, schade-, diefstal- en ruitschadeverzekering zonder eigen risico en tax. Zie ook de algemene voorwaarden autohuur Avis
- 10 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
- Reisbeschrijving
- ANWB reisgids Sardinië en wegenkaart (na boeking online te bestellen via een link die u van ons ontvangt)

Niet inbegrepen
- Toeslag ander type huurauto
- Parkeer-, tol- en entreegelden
- Eventuele toeristenbelasting

Uw hotels

U verblijft in fijne 3- en 4-sterrenhotels volgens schema. Indien een gepland hotel is volgeboekt, dan reserveren wij een gelijkwaardig alternatief binnen een straal van max. 50 km.


- 2x Hotel Alessandro in San Teodoro of gelijkwaardig
- 2x Hotel Grazia Deledda in Sassari of gelijkwaardig
- 2x Hotel Mannu in Bosa of gelijkwaardig
- 2x Hotel Santa Gilla in Capoterra of gelijkwaardig
- 2x Hotel Sandalia in Nuoro of gelijkwaardig.


NB. Deze route kan in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd. De exacte route staat vermeld in de reisbescheiden die u voor vertrek ontvangt.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Bij boeking van een autorondreis* kunt u direct na boeking een handige ANWB reisgids en/of wegenkaart bestellen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw autorondreis!

Bekijk de vele bezienswaardigheden, cafés, de lokale keuken, winkelen en uitgaan in deze handige, compacte reisgids.

De voordelen van de ANWB reisgids:
- Compacte reisgids van 300 pagina's
- Met uitneembare kaart
- Met wandelroutes en excursies
- Tips voor genieten en actief bezig zijn

De voordelen van de ANWB wegenkaart:
- Inclusief stadsplattegronden
- Inclusief plaatsnamenregister

Enkele dagen na boeking ontvangt u een e-mail met uitleg hoe u de ANWB reisgids en/of wegenkaart van uw keuze kunt bestellen.

* Niet geldig voor last-minute boekingen binnen 14 dagen voor vertrek

Reizen met ANWB wegenkaart:
- De mooiste meren van Noorden & Venetië
- Authentiek Italië in agriturismo
- Grand Tour Italië
- Italia à la Carte
- Bloemenrivièra & Toscane
- Ontdek Le Marche & Umbrië

Reizen met ANWB wegenkaart en ANWB Reisgids:
- Florence - Pisa - Venetië
- Toscane & Umbrië op het gemak
- Sfeervol Toscane en Umbrië
- Sicilië per eigen auto in hotels / in agriturismo
- Authentiek Sicilië in agriturismo
- Ontdek Sicilië 3 en 4 sterren
- Authentiek Sardinië
- Sardinië op het gemak
- Parels van Sardinië
- Langs de Amalfikust en de Golf van Napels
- Prachtig Puglia
- Schatten van Zuid-Italië
- Ongerept Puglia & Basilicata
- Authentiek Puglia & Basilicata in agriturismo
- Gastronomisch Umbrië & Toscane
- Ontdek Calabrië

 

7,3
8,3
8,7

Onze reis naar Sardinië,was erg leuk.

De vliegreis,autohuur en hotels waren dooe de jong intatours goed geregeld.

11 dagen was voor ons perfect genoeg tijd om leuke dingen te bekijken,maar ook nog tijd om can zon,zee en strand te kunnen genieten.Het laaste hotel vonden wij leuk ,gezellig en het meest sfeervolle.Tevens petje af voor bediening en personeel (heel behulpzaam) En de locatie was perfect! Een tip het 4 gangen diner is in het hotel heel goed!

Bij de beschrijving van de jong inttra staat dat het 45km rijden is naar het vliegveld, dat is wel wat meer en je moet er rekening mee houden dat je door de bergen moet.

7,3
7,6
7,3
8,2

Beste mensen bij de Jong Intra,

Hierbij onze reaktie op bovenstaande reis.

Wij vonden het fantastisch!!!....leuke doch heel verschillende hotels en overal prima verzorgd! Houden zo....

Deze reis zal voor mij aanleiding zijn om vaker bij jullie op de site te kijken.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Spronk