Appartementen Baia degli Aranci

Verschillende reismogelijkheden

Ruim opgezet vakantiepark met zwembad en animatie. Een leuke familiebestemming! Meer reisinformatie

vanaf € 66 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Animatie
 • Familievriendelijk

Appartementen Baia degli Aranci

Ruim opgezet vakantiepark met zwembad en animatie. Een leuke familiebestemming!

Ligging
Op ca. 100 m. van het strand. Het centrum van Viëste ligt op ca. 750 m.

Faciliteiten
Receptie met gratis wifi, restaurant/pizzeria, minimarkt, zwembad met kinderbad en bar (ca. 30/5-14/9), privé strand met 2 ligbedden en 1 parasol per appartement (tegen betaling: van ca. 1/7-31/8, overige periodes incl., strandbar (ca. 23/5-30/9), speeltuin, animatie (ca. 23/5-12/9), gebruik fietsen (o.b.v. beschikbaarheid), parkeerplaats (1 per app.).

Appartementen
Keurig ingericht met kitchenette met 4 kookplaten, koelkast, telefoon, airconditioning (ca. € 5 p.n.), tv en kluisje. Badkamer met douche en toilet. Terras met zitje.

Appartementen

2-kamerappartement (max. 4 pers., ca. 37 m²)
Woon/slaapkamer met slaapbank, aparte slaapkamer met 2-persoonsbed.

3-kamerappartement  (max. 5 pers., ca. 52 m²)
Gelijk aan het 2-kamerappartement, echter met extra slaapkamer met 2-persoonsbed. Het voordeelappartement is nagenoeg identiek ingericht, echter beperkt beschikbaar. De 3-kamerapp. zijn gesitueerd op ca. 400 m van het strand.

Bijzonderheden
Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Inbegrepen
Bedlinnen (wekelijse wissel), badlinnen (alleen 1e uitgifte), eindschoonmaak (m.u.v. keuken, zelf doen), energiekosten.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: borg € 100, eventuele toeristenbelasting. Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: badlinnen ca. € 5 per handdoek per wissel, gebruik airconditioning € 5 p.n., Kinderbed (€ 5 p.d, opgeven bij boeking), huisdieren toegestaan (ca. € 50 per verblijf, alleen kleine huisdieren, opgeven bij boeking).

Transfer informatie
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Bari – Viëste ca. 222 km.

Viëste

Vieste is schitterend gelegen op een rots uitstekend in de zee en is zeer bezienswaardig met een historisch centrum. Men vindt in Vieste ook het nationale park Gargano, de Tremiti eilanden en de vele grotten waar ook diverse restaurantjes in gehuisvest zijn.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.