Mare Live villa's

Verschillende reismogelijkheden

Mooie, ruime en nieuwe villa's vlakbij Torre del'Orso, één van de populairste plaatsjes van Puglia. Meer reisinformatie

vanaf € 138 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Mare Live villa's

Mooie, ruime en nieuwe villa's vlakbij Torre del'Orso, één van de populairste plaatsjes van Puglia.

Ligging
Op ca. 2 km van het strand en op ca. 3 km van het centrum. In de directe omgeving liggen diverse winkels.

Afstand vanaf Utrecht: 2105 km.

Faciliteiten
Receptie, geen lift aanwezig, gratis wifi in het hele gebouw, mooi buitenzwembad (gepland in 2020) met ligstoelen en parasols. Parkeerplaats.

Villa's
Volledig ingerichte villa's met kitchenette met 4 kookplaten, koelkast. Badkamer met douche en toilet. Terras met zitje. Eigen parkeerplaats.

Appartementen

3-kamervilla (max. 5 pers., ca. 43 m²)
Woon/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank. Twee slaapkamers voor 2 personen.

3-kamervilla superior  (max. 5 pers., ca. 54 m²)
Gelijk aan 3-kamervilla echter ruimer, vrijstaand en met groter terras.

Bijzonderheden
Huisdieren niet toegestaan. Deze villa's zijn nieuw en gaan onderdeel uitmaken van een vakantiecomplex met hotel en villa's. Het hotel wordt momenteel gebouwd, maar in de zomermaanden ligt de bouw stil. Het zwembad met poolbar en ligbedden is gepland afgerond te zijn ca. half 2020. De foto's van het zwembad zijn dan ook artist impressions.

Inbegrepen
Eerste set bed-, bad- en keukenlinnen, energiekosten.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, bij boeking te voldoen: eindschoonmaak € 99. Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: eventuele toeristenbelasting. Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: kinderbed aanwezig (ca. € 20 p.v., opgeven bij boeking), bedlinnen ca. € 15 per set per wissel, badlinnen ca. € 10 per set per wissel.

Transfer informatie
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto of transfer bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Brindisi – Torre dell'Orso ca. 71 km.

Torre dell'Orso

Torre dell'Orso is een klein dorpje. Het heeft een mooi strand en een 16de-eeuwse toren waarnaar de stad vernoemd is. Op ca. 17 km ligt de stad Otranto, welke ook een bezoek waard is.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.