Dimora Sant'Anna

Verschillende reismogelijkheden

Overnacht in een bijzondere, authentieke accommodatie met hedendaags comfort. Meer reisinformatie

vanaf € 39 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Dimora Sant'Anna

Overnacht in een bijzondere, authentieke accommodatie met hedendaags comfort.

Ligging
Dimora Sant'Anna bestaat uit het centrale gebouw naast het Middeleeuwse kasteel van Carovigno en andere gebouwen die gelegen zijn in het het historische centrum. Authenticiteit en 'couleur locale' worden hier gecombineerd met een moderne inrichting.

Afstand vanaf Utrecht: 2020 km.

Faciliteiten
Receptie, lounge, lift, gratis wifi in het hele gebouw, ontbijtruimte in het centrale gebouw, bar, tv-ruimte. Openbare parkeerplaats (gratis).

Kamers
Modern en stijlvol ingericht met telefoon, tv, minibar, kluisje, gratis wifi, airconditioning. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De meeste kamers liggen in het hoofdgebouw, enkelen zijn echter gesitueerd in het historische centrum.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Indien halfpension geboekt, 3-gangenmenu. Wanneer u halfpension bijboekt wordt het diner geserveerd in een lokaal nabijgelegen restaurant (op max. 500 m. van Dimora Sant'Anna). Huisdieren toegestaan (gratis, opgeven bij boeking).

Optionele autohuur
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Brindisi - Carovigno ca. 30 km.

Carovigno

Carovigno is een klein plaatsje vlakbij Ostuni. Ostuni biedt tal van bezienswaardigheden waaronder kerken, pleinen en nationale monumenten. Een bezoek aan de kathedraal mag absoluut niet ontbreken. Hier kan een imposant beeld van St. Horace aanschouwd worden, welke geheel van zilver is gemaakt. Ook het Piazza Della Libertà is de moeite van het bezoeken waard.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

Vroegboekkorting

Indien u boekt vóór 30/4/2021 ontvangt u 15% korting op uw verblijf.

Indien u boekt tussen 1/5 en 30/6/2021 ontvangt u 10% korting op uw verblijf.

Geldig
29 aug. 2021t/m 31 okt. 2021

Voordeel

Profiteer van leuke aanbiedingen!

Kijk in de prijsopgave welke kortingen voor u gelden.