Hotel Villa Giada

Eigen vervoer reis

Moderne accommodatie met zwembad, ideaal gelegen voor een heerlijke vakantie in Ligurië. Meer reisinformatie

vanaf € 50 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Villa Giada

Moderne accommodatie met zwembad, ideaal gelegen voor een heerlijke vakantie in Ligurië.

Ligging
Op ca. 6 km van het centrum en op ca. 3 km van het strand. Op ca. 1 km ligt een supermarkt (in het hoogseizoen ook op zondag geopend).

Afstand vanaf Utrecht: 1240 km.

Faciliteiten
Receptie, bar, gratis wifi in de openbare ruimtes, 2 verwarmde buitenzwembaden met ligstoelen, basketbal, tennis. Tegen betaling: parkeerplaats (ca. € 10 p.n.), beachservice, minigolf.

Appartementen
Alle appartementen zijn modern ingericht en voorzien van een ingerichte keuken.

Appartementen

1-kamerappartement A3  (max. 2 volw. en 1 kind t/m 12 jr., ca. xx m²)
Woon/slaapkamer met 2-persoonsbed en 1-persoonsslaapbank, kitchenette met koelkast, magnetron en vaatwasser. Badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met zitje.

2-kamerappartement B6 (max. 5 pers., ca. xx m²)
Gelijk aan het 1-kamerapp., echter met 2-persoonslaapbank en 1-persoonslaapbank in de woonkamer en een slaapkamer met 2-persoonsbed.

3-kamerappartement C8 (max. 5 pers., ca. xx m²)
Gelijk aan het 2-kamerappartement, echter met een extra slaapkamer met 2-persoonsbed.

Bijzonderheden
Ter plaatse kan tegen betaling ontbijt worden bijgeboekt. Huisdieren niet toegestaan. Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Inbegrepen
Energiekosten, bed- en badlinnen (wekelijkse wissel).

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: borgsom € 150, toeristenbelasting ca. € 2 p.p.p.n. (max. 5 nachten, vanaf 14 jr.), eindschoonmaak ca. € 40 (1-kamerapp.), ca. € 50 (2-kamerapp.), ca. € 60 (3-kamerapp.). Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: kinderbed en -stoel aanwezig (ca. € 3 per stuk, opgeven bij boeking).

Imperia

Imperia ligt tussen San Remo en Alassio en heeft veel te bieden: winkeltjes, restaurants en mooie stranden. Deze grote levendige stad heeft twee centra: het op een heuvel gelegen Porto Maurizio en het laaggelegen Oneglia. Imperia is befaamd om de export van o.a. pasta en olijfolie.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.