Residence Internazionale

Verschillende reismogelijkheden

Keurig appartementencomplex met panoramisch dakterras. Meer reisinformatie

vanaf € 189 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Fietshuur mogelijk
 • Gratis wifi
 • Goede prijs-kwaliteit

Residence Internazionale

Keurig appartementencomplex met panoramisch dakterras.

Ligging
Op ca. 50 m van het strand, in een gezellige buurt met winkels, bars en restaurants.

Afstand vanaf Utrecht: 1350 km.

Faciliteiten
Receptie, dakterras, lift (vanaf eerste etage). Gratis wifi in de hele accommodatie. Tegen betaling: parkeerplaats (ca. € 10 per nacht, naar beschikbaarheid, opgeven bij boeking), fietsverhuur.

Appartementen

1-kamerappartement (max. 3 pers., ca. 24 m²)
Woongedeelte met 2-persoonsbed, tv, telefoon, airconditioning en kitchenette. Bij 3 personen extra bed. Badkamer met douche en toilet. Balkon of terras.

2-kamerappartement (max. 5 pers., ca. 42 m²)
Gelijk aan het 1-kamerapp., met slaapkamer met 2-persoonsbed.

Bijzonderheden
Keukenlinnen zelf meenemen.

Inbegrepen
Energiekosten.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: waarborgsom ca. € 50 per persoon (alleen contant), toeristenbelasting ca. € 1,50 p.p.p.n. (vanaf 14 jaar), eindschoonmaak ca. € 50 (1-k.app.), ca. € 60 (2-k.app.), bed- en badlinnen ca. € 12 per persoon per set. Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: kinderbed (ca. € 9 per nacht, opgeven bij boeking). Huisdieren (ca. € 9 per nacht, opgeven bij boeking).

Op deze bestemming is geen reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig. Ons kantoor in Ridderkerk is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Optionele autohuur
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Bologna – Rimini ca. 123 km.

Rimini

Rimini is de meest populaire bestemming aan de Adriatische Rivièra. Tussen de toeristische kustlijn met zijn brede stranden en glooiende heuvels bevindt zich het historische centrum waar een bezoek aan Castello Sismondo zeker niet mag worden overgeslagen. Op de boulevard van Rimini zijn vele winkeltjes en gezellige terrassen en barretjes.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.