Garnffrwd Park

Verschillende reismogelijkheden

Kleinschalig, midden in de natuur van Carmarthenshire gelegen, een regio met een prachtige kust en indrukwekkende kastelen. Meer reisinformatie

vanaf € 110 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Midden in de natuur
 • Aan het meer
 • Kleinschalig

Garnffrwd Park

Kleinschalig, midden in de natuur van Carmarthenshire gelegen, een regio met een prachtige kust en indrukwekkende kastelen.

Ligging
Op ca. 5 km vanaf het centrum van Pontyberem. De afstand vanaf Bristol is ca. 160 km, vanaf Dover ca. 460 km.

Faciliteiten
Receptie. Winkels en restaurants in Pontyberem. Het meertje in het park is perfect voor visliefhebbers. U kunt hier zelfs vliegvissen.

Accommodatie

3-kamerwoning (max. 4 pers.)
De drie verschillende cottages hebben een woonkamer met tv en dvd-speler. Keuken met koelkast, 4 kookpitten, oven en magnetron. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en slaapkamer met twee aparte bedden of een stapelbed. Opgemaakte bedden bij aankomst. Badkamer met douche en toilet. Dubbelglas en centrale verwarming. Veranda met tuinmeubilair.

Bijzonderheden
Bad- en keukenlinnen zelf meenemen. Kinderbed (bedlinnen zelf meenemen) en -stoel zijn gratis aanwezig, opgeven bij boeking.

Inbegrepen
Bedlinnen, energiekosten en eindschoonmaak.

Niet inbegrepen
Optionele kosten, bij boeking te voldoen: huisdieren (max. 2) op aanvraag, € 25 per dier per week.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden

Op deze accommodatie zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. Bij annulering gelden 100% annuleringskosten.

Met de ferry van DFDS

Indien u deze reis inclusief ferry overtocht boekt, is de ferry van DFDS vanaf Duinkerken naar Dover v.v. inbegrepen. De prijzen en beschikbaarheid van de ferry overtocht zijn dynamisch en aan dagelijkse wijzigingen onderhevig. De prijzen in ons systeem zijn richtprijzen en derhalve niet definitief. Nadat de reservering is gemaakt, controleren wij de prijs en beschikbaarheid in het systeem van de ferrymaatschappij. Indien de gewenste afvaart niet meer mogelijk is, bespreken wij het alternatief met u alvorens de boeking definitief te maken.

De overtocht duurt slechts 2 uur en er is elke 2 uur een afvaart, ook 's nachts. Aan boord kunt u een broodje of snack in het Lighthouse Café kopen of genieten van een (warme) maaltijd in het 7 Seas Restaurant. De maaltijden zijn niet vooraf te reserveren. Ook kunt u aan boord winkelen met hoge kortingen ten opzichte van de prijzen op het vasteland. De speelruimte voor kinderen en de Jack's Treasure Hunt-app vermaken de kleintjes.

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen en beschikbaarheid van deze accommodatie zijn aan wijzigingen onderhevig. Nadat de reservering is gemaakt controleren wij dit bij de leverancier. Indien er sprake is van een wijziging, nemen we binnen 8 werkuren contact op om de boeking te bespreken.

Pontyberem

Pontyberem is een klein dorpje in het zuiden van Wales, in de streek Carmarthenshire. Een goed uitgangspunt voor uitstapjes in de omgeving. De stad Carmarthen met het mooie kasteel, leuke marktplaatsjes zoals Kidwelly en Llandeilo, het prachtige Brecon Beacons Nationaal Park, het kustpad van Carmarthen Bay of een ritje per stoomtrein. Ook golfers kunnen hier hun hart ophalen.

Op reis naar Groot-Brittanië na Brexit? Hierbij de belangrijkste praktische informatie:

ID-kaarten
2020 is een overgangsjaar waardoor er in ieder geval tot 2021 nog met een Europese ID-kaart naar Groot-Brittanië gereisd kan worden. Uiteraard is reizen met een paspoort ook mogelijk.

Visa
Er is geen visum nodig voor een stedentrip, rondreis of andere korte reis (minder dan 3 maanden).

Gezondheid
De Europese gezondheidskaart (EHIC) blijft geldig.

Vervoer
Vliegtuigen, veerboten, bussen en treinen worden volgens dienstregeling uitgevoerd. Daarnaast kan er in het Verenigd Koninkrijk auto worden gereden met een Europees rijbewijs.

Bellen en mobiele data
De kosten voor roaming blijven in 2020 gelijk aan het eigen land.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.