Hotel Athena

Verschillende reismogelijkheden

Uitstekend gewaardeerd hotel in het centrum op 100 m van het strand. Meer reisinformatie

vanaf € 20 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Met zwembad

Hotel Athena

Uitstekend gewaardeerd hotel in het centrum op 100 m van het strand.

Ligging
In het centrum van Rhodos-Stad nabij bars, restaurants, discotheken en winkels. Het strand is gelegen op 100 m (bereikbaar via een trap). Tegen betaling kun je op het strand gebruik maken van ligbedden en parasols.

Faciliteiten
Receptie, kluishuur, lift, bar, ontbijtrestaurant, terras en zwembad met gratis ligbedden en parasols.

Kamers
De kamers beschikken over tv, telefoon, gratis wifi, airconditioning (in het hoogseizoen), koelkastje en badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken ook over een balkon met zitje.

Rhodos-Stad

Op de uiterste noordpunt van het eiland ligt Rhodos-Stad met ongeveer 60.000 inwoners. Het middeleeuwse centrum wordt omgeven door de nieuwere buitenwijken waardoor de stad een gezellige mix tussen oud en nieuw is. Tijdens een vakantie hier kan de haven, waar één van de zeven wereldwonderen zou hebben gestaan, niet overgeslagen worden. De Kolos van Rhodos was volgens de verhalen een reusachtig beeld waar de schepen onder door moesten varen als ze de haven binnen kwamen. In het oude gedeelte van Rhodos-Stad zijn veel nauwe straatjes met kleine winkeltjes, gezellige restaurantjes en authentieke Griekse huizen. In het nieuwere gedeelte van de stad zijn de trendy cafés en chique winkels waar de jonge hippe Grieken zich ophouden. In de zomer is er in Rhodos-Stad veel levendigheid en wordt er gegeten en gedronken tot in de vroege uurtjes. De stad is een prima bestemming voor een levendige vakantie vol gezelligheid, cultuur en ontspanning. Natuurlijk kan vanuit Rhodos-Stad ook de rest van dit prachtige eiland ontdekt worden.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.