Emerald Appartementen

Verschillende reismogelijkheden

Keurige appartementen met drie zwembaden en ligweide. Meer reisinformatie

vanaf € 14 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Met zwembad

Emerald Appartementen

Keurige appartementen met drie zwembaden en ligweide.

Ligging
Gelegen op ca. 400 m van het strand. Op ca. 1,5 km vind je in Kremasti diverse winkels, bars en restaurants. En de gezellige badplaats Trianda ligt op ca. 3 km. Of ga cultuur snuiven en winkelen in Rhodos-Stad, gelegen op ca. 9 km.

Faciliteiten
Receptie, lounge, internethoek, à la carte restaurant, gratis wifi, twee zwembaden met (snack)bar, ligbedden en parasols. Tevens 2 kinderbaden en speeltuin.

Appartementen

Appartementen
De appartementen bevinden zich in het hoofd- en de twee bijgebouwen. De studio's zijn voorzien van telefoon, tv, kitchenette met koelkastje en kookplaten, balkon of terras met zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Kluisje, wifi en airconditioning tegen betaling. De tweekamerappartementen beschikken verder over een aparte slaapkamer.


De appartementen bevinden zich in de hoofd- en twee bijgebouwen. De studio’s zijn voorzien van telefoon, tv, kitchenette met koelkastje en kookplaten, balkon of terras met zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Kluisje, wifi en airconditioning tegen betaling. De tweekamerappartementen beschikken verder over een aparte slaapkamer.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ter plaatse te betalen, ca. € 1,50 per kamer per nacht.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.