Dionysos

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol, uitstekend beoordeeld hotel met groot zwembad en verzorgde kamers. Meer reisinformatie

vanaf € 17 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Hoge klantwaardering
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Met zwembad

Dionysos

Sfeervol, uitstekend beoordeeld hotel met groot zwembad en verzorgde kamers.

Ligging
Dit designhotel is gelegen aan de noordwestkust van Rhodos, te midden van pijnbomen en olijfbomen, op slechts 200 meter van de zee en gelegen in een prachtige tuin. De middeleeuwse stad Rhodos ligt op slechts ca. 4 km afstand en het toeristische centrum van Ialyssos is ca. 10 minuten lopen van het hotel. De luchthaven van Rhodos is gelegen op ca. 16 km.

Faciliteiten
Dit sfeervolle hotel heeft vele mediterrane details in de inrichting en beschikt over moderne gemakken en uitstekende faciliteiten, zoals een stijlvolle bar en een ruim restaurant. Je wordt verwelkomd in een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice en een lift. Tot de overige faciliteiten behoren een kapsalon, een televisielounge, een kinderspeelplaats, een speelkamer, een café en fietsenverhuur.

Kamers
De kamers zijn ruim en licht, voorzien van airconditioning en beschikken over een eigen badkamer met een douche, bad en haardroger. En met telefoon, radio, kluisje, koelkast, satelliettelevisie, gratis wifi en een balkon of terras met uitzicht op zee, de tropische tuin of het zwembad.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 3 per kamer per nacht.
Tijdens het diner dienen mannen een lange broek te dragen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.