Belair Beach

Verschillende reismogelijkheden

Mooi gelegen hotel direct aan zee met prachtig zwembad en keurige kamers. Meer reisinformatie

vanaf € 27 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Belair Beach

Mooi gelegen hotel direct aan zee met prachtig zwembad en keurige kamers.

Ligging
Op slechts 50 m van het strand en op ca. 3,5 km van het gezellige oude centrum van Rhodos-Stad met tal van winkels, bars, restaurants en terrasjes.

Faciliteiten
Receptie, wifi tegen betaling, restaurant, zwembad met apart kinderbad, (snack)bar en zonneterras met ligbedden en parasols. Regelmatig is er 's avonds een entertainmentprogramma en live-muziek.
Je kunt ook kiezen voor all inclusive. Dan zijn buffetmaaltijden en (geselecteerde) drankjes bij de prijs inbegrepen.

Kamers
De modern ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, radio, tv en badkamer met toilet, douche, bad en föhn. De meeste kamers zijn voorzien van balkon of terras en zijzeezicht.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 3 per kamer per nacht.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.