Hotel Sunshine Rhodes

Verschillende reismogelijkheden

Gunstig gelegen hotel met prachtig uitzicht over de zee. Meer reisinformatie

vanaf € 45 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Sunshine Rhodes

Gunstig gelegen hotel met zwembaden, restaurants en prachtig uitzicht over de zee.

Ligging
Gelegen in de badplaats Trianda op ca. 7 kilometer van Rhodos-Stad. De internationale luchthaven van Rhodos ligt op ongeveer 8 kilometer van het hotel. Nabij het hotel vind je diverse winkels, bars en restaurants.

Faciliteiten
Receptie, een televisielounge, 3 bars en buffet- en à la carte restaurant. De jongere gasten kunnen spelen op de kinderspeelplaats en een bezoek brengen aan de kinderclub (tegen betaling). Het hotel beschikt over zwembaden en een apart kindergedeelte met glijbaan. De (snack)bar aan het zwembad biedt lekkere verfrissingen en je kunt ook gebruik maken van de fitnessruimte en de sauna. Aan het strand kan je gebruik maken van de gratis ligbedden en parasols.

Ook all inclusive mogelijk. Dan zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en zijn snacks en geselecteerde dranken inclusief. En mag één keer per verblijf gedineerd worden in het à la carte restaurant (reserveren verplicht).

Kamers

Voorzien van tv, gratis wifi, airconditioning (seizoensgebonden), kluisje, koelkastje, balkon of terras met zitje en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Tegen een toeslag zijn er kamers met zeezicht te boeken. Ook familiesuites met woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer te reserveren.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 3 per kamer per nacht.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.