Hotel Paritsa

Verschillende reismogelijkheden

Eenvoudig familie hotel met een ideale ligging in het centrum van Kos Stad Meer reisinformatie

vanaf € 21 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Comfortabele kamers
 • Prima service
 • Midden in het centrum

Hotel Paritsa

Voor wie graag wil genieten van de Griekse levendigheid van Kos Stad heeft hotel Paritsa een perfecte ligging. Te midden van de (souvenir) winkeltjes, bars, tavernes en gezellige restaurants heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de gezellige haven van Kos Stad liggen op loopafstand, dus ook ideaal als u een dagje aan zee wilt doorbrengen. Langs het strand zijn er talloze heerlijke restaurants met terrasjes waar u kunt genieten van uw Griekse vakantie op het eiland Kos.

Ligging
Hotel Paritsa heeft een ideale ligging in het centrum van Kos stad. Het strand, het bruisende (nacht) leven en de gezellige haven liggen allemaal op loopafstand.

- In de directe omgeving zijn er bars, restaurants, terrasjes en (souvenir) winkels te vinden
- Op ca. 250 meter ligt het strand, Lambi beach ligt op ca. 1 km en Peters Beach ligt op ca. 1,5 km
- De gezellige haven van Kos Stad ligt op ca. 300 meter
- Het oude centrum ligt op ca. 450 meter
- Er is een bushalte aanwezig op ca. 5 minuten loopafstand

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Bar
- Ontbijtruimte
- Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes
- Kluisje (tegen betaling)
- Parkeergelegenheid

Kamers (58)
De eenvoudig maar netjes ingerichte kamers zijn geschikt voor max. 3 personen. Zij zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, fohn, telefoon, koelkastje en balkon. Tegen betaling is er airconditioning en een tv beschikbaar.

Bijzonderheden
- Hotel Paritsa beschikt NIET over een eigen zwembad. Als gast van hotel Paritsa kunt u gebruik maken van het zwembad van dichtbij gelegen appartementen (op ca. 50
meter afstand)

Niet inbegrepen
- Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting van ca. € 0,50 per kamer per nacht
- Optionele kosten, ter plaatse te voldoen: huur kluisje, airconditioning,tv in de kamer

Transfer informatie
Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen.Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.