Nautilus Barbati

Verschillende reismogelijkheden

Prachtig gelegen hotel met goede prijs-kwaliteitverhouding. Meer reisinformatie

vanaf € 106 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Prachtige ligging
 • Gratis bus naar strand
 • Goede prijs-kwaliteit

Nautilus Barbati

Hotel Nautilus is een hotel in een mediterraanse stijl en ligt op 1 kilometer van het strand van Barbati en op 15 kilometer van de stad Corfu. Dit 3 verdiepingen tellende hotel beschikt over 65 kamers, die allemaal voorzien zijn van airconditioning en een balkon.

Begin met een smakelijk ontbijt en geniet daarna bij het buitenzwembad van de zon. Of neem de gratis dagelijkse bus naar het strand van Barbati. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tijdens een spelletje tafeltennis of basketbal.

's Avonds kunt u genieten van een drankje, maaltijd of snack uit de poolbar of ga naar het 3 kilometer verder gelegen Ipsos, een badplaats met een ruime keuze aan restaurants en bars.

Barbati heeft bijna 2 kilometer aan kiezelstrand, tavernes aan zee, een supermarkt en enkele souvenirwinkeltjes.

Ligging
- Op ca. 1 km van het strand (gratis bus)
- De luchthaven van Corfu ligt op ca. 20 km
- Corfu-Stad ligt op ca. 19 km

Faciliteiten
- Receptie
- Lobby
- Gratis Wifi in de openbare ruimtes
- Speeltuin
- Tafeltennis
- Zwembad met ligstoelen en parasols
- Terras
- Ontbijtrestaurant
- Poolbar
- Gratis parkeergelegenheid

Kamers
Badkamer met douche, toilet, föhn. Tv, telefoon, koelkastje, balkon of terras met zitje en (tegen betaling) een airco en huurkluisje. Tegen een toeslag is een kamer met (zij)zeezicht te reserveren.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.