Irene Appartementen

Verschillende reismogelijkheden

Gunstig gelegen appartementen op loopafstand van het strand. Meer reisinformatie

vanaf € 12 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Mooie ligging
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Met familiekamers

Irene Appartementen

Het complex wordt omringd door groene heuvels en ligt op slechts 300 m van een strand van 1,5 km lang en op 15 km van Corfu-Stad. Geniet van het zwembad en mooie uitzicht! Er worden ook regelmatig barbeque-avonden georganiseerd.

Ligging
- Ca. 300 m van het strand
- Ca. 16 km van Corfu-Stad
- Ca. 14 km van de luchthaven van Corfu

Faciliteiten
- Receptie
- Restaurant
- Bar
- Terras
- Zwembad
- Ligstoelen en parasols

Studio's en appartementen

De studio's en appartementen hebben een oppervlakte van 32 tot 50 m² en beschikken over een balkon, tv, airconditioning, gratis wifi, kluisje en kitchenette met kookplaten en koelkast. Badkamer met douche en toilet. Er zijn appartementen die geschikt zijn tot 4 personen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.