Essential by Dorint Bremen-Vahr (v.h. Best Western Hotel Bremen East)

Eigen vervoer reis

Scherp geprijsd 3-sterrenhotel in de prachtige Hanzestad Bremen. Meer reisinformatie

vanaf € 40 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Rustig gelegen
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
  • Prijstip

Essential by Dorint Bremen-Vahr (v.h. Best Western Hotel Bremen East)

Scherp geprijsd 3-sterrenhotel in de prachtige Hanzestad Bremen.

Ligging
Op ca. 4 km van het gezellige centrum van Bremen en het treinstation en op ca. 2 km van de rivier de Weser. Bushalte voor de deur (er is een directe verbinding naar het Centraal Station).

Afstand vanaf Utrecht: 335 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, ruime lounge, bar en à la carte restaurant. Gratis wifi in het hele hotel. Tegen betaling: parkeerplaats (ca. € 6 per nacht).

Kamers
Met telefoon, tv en radio. Badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Kinderbed aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering).

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2,50 per persoon per nacht (vanaf 16 jaar), kinderen 12 t/m 15 jaar ca. € 1,25 per persoon per nacht. Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren toegestaan ca. € 6 per nacht.

Bremen

Bremen is één van de mooiste Hanzesteden van Noordwest-Duitsland. De raadskelder van het stadhuis in het gezellige, historische centrum van Bremen is een prima plaats om te eten of te drinken. Er worden meer dan 600 Duitse wijnen bewaard en geschonken. De symbolen van de stad zijn de ‘Bremer Stadmuzikanten’ uit het sprookje van de gebroeders Grimm en het sfeervolle ‘Schnoorviertel’ met smalle steegjes en terrasjes.
De zusterstad Bremerhaven, gelegen op ca. 60 km van Bremen en de grootste stad aan de Duitse Noordzeekust, heeft de toerist ook veel te bieden. Bremerhaven was ooit een belangrijke vertrekhaven voor emigranten en in het Auswandererhaus leert u hier meer over de emigratie van Duitsland naar Amerika. In het Klimahaus Bremerhaven 8° Ost maakt u een virtuele reis door de klimaatzones van de aarde. De expositie geeft veel informatie over het klimaat en de klimaatverandering. De dierentuin ‘Zoo am Mer’ is gespecialiseerd in waterleven en noordelijke dieren en is de kleinste dierentuin van Duitsland, maar zeker wel de moeite waard door de unieke opzet. De vele musea die de stad rijk is, bieden voor ieder wat wils.