Hotel Zur Traube

Eigen vervoer reis

Populair 3-sterrenhotel direct aan de Moezel, bekend om de goede keuken en het vriendelijke personeel. Meer reisinformatie

vanaf € 129 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Aan het water
  • Hoge klantwaardering
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Prijstip

Hotel Zur Traube

Uitstekend en sfeervol hotel onder leiding van de sypmathieke familie Kastor met een centrale en mooie ligging in de romantische wijnstad Löf, direct aan de rivier de Moezel!

Ligging
Centraal en mooi gelegen in de romantische wijnstad Löf, direct aan de rivier de Moezel. Diverse fietstochten langs de Moezel, Rijn en Ahr behoren tot de mogelijkheden. Alken met o.a. de Burcht Thurant bevindt zich op ca. 2,5 km. Koblenz ligt op ca. 25 km.

Afstand vanaf Utrecht: 320 km.

Faciliteiten
Receptie, lift (geen lift in de dependance, 1 etage), lounge, Bierstube met bar, restaurant met uitzicht op de Moezel, terras. Gratis wifi in het hele hotel. Parkeerplaats. Fietsenstalling in de garage. Oplaadstation voor e-bikes aanwezig (gratis). Tegen betaling: sauna.

KamersMet tv. Badkamer met douche, toilet en haardroger. Enkele kamers bevinden zich in de dependance (naast het hotel).

Bijzonderheden
Huisdieren niet toegestaan.

Löf

Het aardige wijnplaatsje Löf ligt direct aan de Moezel en is een goed uitgangspunt voor excursies in de Moezel- en Rijnstreek en de natuurparken van de Eifel. De reislustige Romeinen hadden in hun tijd al een grote belangstelling voor het wijngebied in het Moezeldal. Dat is in de loop der eeuwen zo gebleven. Aan de oevers van de rivier ontstonden tegen de groen beboste hellingen schilderachtige stadjes en vriendelijke wijndorpen.