Moselhotel Burg

Eigen vervoer reis

Gemoedelijk hotel in het historische stadje Alken, met uitzicht over rivier de Moezel. Meer reisinformatie

vanaf € 72 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Mooi uitzicht
 • Toplocatie
 • Gratis wifi

Moselhotel Burg

Comfortabel hotel in het oude wijnstadje Alken, met een prachtig uitzicht over de wijngaarden en de Moezel. Leer deze bijzondere omgeving te voet of met de fiets kennen.

Ligging
Direct gelegen aan de oevers van de indrukwekkende rivier de Moezel. Het gezellige centrum van Alken bevindt zich op ca. 10 m van het hotel. Een heerlijke avondwandeling langs het water is dan ook zeker een aanrader. De omgeving van de Moezel is uitstekend geschikt voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Cultuurliefhebbers en ook bourgondiërs zijn hier aan het juiste adres! Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vele sfeervolle restaurants van Alken.

Afstand vanaf Utrecht: 320 km.

Faciliteiten
Receptie, lift, bar, café, (à la carte) restaurant, terras met bediening, parkeerplaats. Gratis wifi.

Kamers
Comfortabele 1/2-persoonskamers met tv. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet inbegrepen.

Niet inbegrepen
Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: kinderbed aanwezig ca. € 10 per nacht. Huisdieren toegestaan ca. € 10 per huisdier per nacht.

Alken

Het kleine plaatsje Alken (gelegen tegenover Löf) is een historisch wijnoord aan de oostzijde van de Moezel. Alken is een uitstekende verblijfplaats voor excursies in het Moezeldal. U zult zich al snel op één van de vele terrasjes aan de rivier begeven om de échte Moezelwijn te proeven.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


* Boek nu zonder zorgen uw autovakantie naar Duitsland. U kunt gratis annuleren tot 7 dagen voor vertrek indien uw boeking aan alle onderstaande voorwaarden voldoet:

- Geldig op nieuwe boekingen gemaakt van 12 maart t/m 31 augustus 2020.

- Geldig op boekingen met vertrek tussen 1 juni en 31 oktober 2020.

- Uiteraard kunt u ook gratis omboeken naar een andere accommodatie of bestemming, of wijzigen naar een andere datum. Bij een hogere reissom betaalt u de meerprijs. Indien de nieuwe reissom voordeliger is, krijgt u het verschil gerestitueerd.

- Geldig op alle autovakanties naar Duitsland m.u.v. de hotels in Berlijn en Dresden en de vakantieparken van Center Parcs.

- De volgende accommodatie zijn uitgesloten van de actie. Hiervoor gelden de normale annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.

* DAS Loft Hotel (Willingen)

* Maritim Hotel Titisee (Titisee)

* Maritim Hotel Köningswinter (Köningswinter)

* Hotel Kaiserin Augusta (Weimar)

* Vakantiepark / Feriendorf an der Thermen Obernsees (Mistelgau)