Hotel Lindenwirt

3-daags Voordeelarrangement

Eigen vervoer reis

Populair hotel in de Drosselgasse, middenin het gezellige centrum van Rüdesheim met talrijke winkeltjes, cafés, terrasjes en restaurants. Meer reisinformatie

vanaf € 185 per persoon

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Gratis nachten
  • Midden in het centrum
  • Inclusief ontbijt

3-daags Voordeelarrangement

Ontdek Rüdesheim nu extra voordelig!
Aankomst mogelijk op zondag t/m dinsdag binnen de periode 1/5-31/10.

Inclusief
2 Overnachtingen
2x Uitgebreid ontbijtbuffet
2x 3-Gangendiner
Rugzak in bruikleen
1x Wijnproeverij in de 'Drosselkellerei'
1x Rüdesheimer koffie
Gratis hotel-app
Gratis wifi
Gratis wandeltips rondom het Niederwalddenkmal

Hotel Lindenwirt

Populair hotel op een toplocatie.

Bij ons inclusief!
Dagelijks live-muziek in de restaurants van het hotel of op het gezellige terras

Ligging
In de Drosselgasse middenin het gezellige centrum. De oever van de Rijn ligt op ca. 100 m, de kabelbaan naar het Niederwalddenkmal op ca. 50 m. Treinstation op ca. 500 m.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gezellig restaurant met terras aan de Drosselgasse, een tweede restaurant met terras in de Oberstrasse, café met terras, tv-ruimte, gezelschapsruimte, wijnkelder en eigen wijngaard. Gratis wifi in de lounge. Tegen betaling: parkeerplaats (ca. € 5 per nacht). Op afspraak kunt u bij de hotelier, in de privé wijnkelder, deelnemen aan een wijnproeverij (tegen betaling).

Kamers
Met telefoon en tv. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten, is echter beperkt beschikbaar en geschikt voor max. 2 personen.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en indien u halfpension boekt een 3-gangenkeuzediner. Kinderbed aanwezig (gratis). Huisdieren toegestaan, te vermelden bij reservering (ca. € 7,50 per nacht, ter plaatse te voldoen). Verderop in het boekingsproces, bij de laatste stap (controleren en boeken), treft u een opmerkingenveld waarin u deze vermelding kunt maken.

Méér reismogelijkheden voor dit hotel

  • Hotel Lindenwirt

    Populair hotel in de Drosselgasse, middenin het gezellige centrum van Rüdesheim met talrijke winkeltjes, cafés, terrasjes en restaurants.

Rüdesheim

Dat Rüdesheim de hoofdstad is van het Rheingau-wijngebied, is in de sfeer van het plaatsje goed te merken. In de knusse straten vindt u ontelbare wijnlokalen waar u op een ontspannen wijze kunt kennismaken met de plaatselijke specialiteit. De grootste concentratie van deze gelegenheden bevindt zich in de Drosselgasse, één van Duitslands beroemdste wijnstraten. Met name in de zomer, wanneer Rüdesheim wordt overspoeld door toeristen, is het in het nauwe steegje een drukte van belang. In de Brömserburg, het indrukwekkende kasteel dat eeuwenlang de stoere bewaker van Rüdesheim was, is tegenwoordig een wijnmuseum gevestigd. Voor wie even genoeg heeft van de wijn staan er enkele opties open. Eén daarvan is Siegfrieds Mechanisches Musikkabinet, een klein museum met een grappige en unieke collectie mechanische speeldozen en muziekinstrumenten. Het andere is een plezierig ritje de berg op. Vanuit de Oberstrasse in het centrum vertrekt een kabelbaan die je schuin omhoog naar het Niederwald Denkmal voert. Vanaf daar heeft u een geweldig uitzicht over de Rijnvallei.

Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

Gratis nacht

3 nachten boeken is 2 nachten betalen bij aankomst op zondag of maandag binnen de periode(s)

Geldig
25 nov. 2017t/m 23 dec. 2017

5 nachten boeken is 4 nachten betalen binnen de periode(s)

Geldig
1 nov. 2017t/m 24 nov. 2017